Τρέμετε δικηγόροι: Η Κιμ Καρντάσιαν σπουδάζει νομική

Τρέμετε δικηγόροι: Η Κιμ Καρντάσιαν σπουδάζει νομική
Η Κιμ Καρντάσιαν Evan Agostini/Invision/AP

Η διάσημη τηλεπερσόνα ευελπιστεί να δώσει εξετάσεις το 2022 ενώ από πέρσι έχει ξεκινήσει άσκηση σε δικηγορικό γραφείο. Τι την ώθησε σε αυτή την απόφαση.

Μετά τη showbiz, τη μόδα και το διαδίκτυο, η Κιμ Καρντάσιαν έχει βάλει στόχο να κατακτήσει και τον κλάδο της Νομικής. Η διάσημη τηλεπερσόνα έκανε μία μεγάλη ανακοίνωση σε συνέντευξή της στη Vogue και άφησε τους πάντες άφωνους, καθώς έκανε γνωστό πως διαβάζει για να γίνει δικηγόρος.

Πιο συγκεκριμένα, η Κιμ έχει ξεκινήσει τετραετή άσκηση σε δικηγορικό γραφείο στο Σαν Φρανσίσκο κι ευελπιστεί να δώσει εξετάσεις το 2022. Την απόφαση αυτή να σπουδάσει νομική πήρε μετά την καμπάνια της, με την οποία βοήθησε να βγει από τη φυλακή η Άλις Μέρι Τζόνσον πέρσι.

Η Κιμ, μητέρα τριών παιδιών, βοήθησε την Άλις, μητέρα πέντε παιδιών που είχε καταδικαστεί σε ισόβια για διακίνηση ναρκωτικών, να αποφυλακιστεί μετά από 21 χρόνια.

“Έπρεπε να το σκεφτώ πολύ. Έβλεπα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και συγχρόνως ένιωθα πως δεν μπορούσα να βοηθήσω αρκετά. Ο Λευκός Οίκος με κάλεσε να βοηθήσω στο να αλλάξει το σύστημα και ξαφνικά βρέθηκα στο Roosevelt Room με έναν δικαστή που είχε δικάσει εγκληματίες και πολλούς ισχυρούς ανθρώπους και απλώς στεκόμουν εκεί σκεπτόμενη “Oh, sh*t! Πρέπει να μάθω περισσότερα””, δήλωσε στο περιοδικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα