Κόνι Μεταξά: “Με έχουν απατήσει πολλές φορές και το έχω μάθει”

Κόνι Μεταξά: “Με έχουν απατήσει πολλές φορές και το έχω μάθει”
Η Κόνι Μεταξά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου Glomex

Η εκρηκτική Κόνι Μεταξά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι είπε για τον γάμο, το J2US και το Instagram.

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο “φωτιά” κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις η Κόνι Μεταξά στην εμφάνισή της στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (03/06) στον ΑΝΤ1.

Άλλωστε, η Κόνι Μεταξά φημίζεται για τις σέξι εμφανίσεις της, αλλά και για τις τολμηρές φωτογραφίες της στα social media, που έχουν γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης. Η ίδια πάντως δήλωσε στη συνέντευξή της πως βαρέθηκε το Instagram και πως σημασία πλεόν για αυτήν έχει να την εκφράζουν οι φωτογραφίες που βγάζει και να είναι καλαίσθητο το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό είχε δεχτεί, όπως είπε, να φωτογραφηθεί και για το Playboy.

“Από τη στιγμή που μου έκαναν την πρόταση από την εταιρεία μου ήξερα ότι δεν είναι κάτι που θα με εκθέσει και νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν όπως το είχα φανταστεί όταν άκουσα Playboy. Σέξι ήταν, αλλά δεν ήταν χυδαίο, αισθησιακό. Νομίζω ότι πλέον έχουμε δει τόσο πολύ γυμνό που δεν έγινε και κάτι να δούμε άλλο λίγο. Δε σου κάνει και καμία αίσθηση πλέον”, ανέφερε.

Σχετικά με τις αρνητικές κριτικές που δέχετει κατά καιρούς, είπε χαρακτηριστικά:”Η Ελλάδα ίσως δεν είναι έτοιμη για κάτι τόσο εκρηκτικό αλλά δεν θα μείωνα το εκρηκτικό μέσα μου για να χωρέσω σε ένα κουτί. Αλλά θα προσπαθώ πάντα κάπως να προσαρμοστώ. Παράλληλα, πρόσθεσε πως πρέπει να ακούς, όμως, αυτά που λένε, έστω κι αν δεν σε επηρεάζουν, ώστε να δεις αν έκανες κάτι λάθος.

Όσο για τον γάμο και το αν φαντάζεται τον εαυτό της να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, είπε ότι δεν λέει “όχι” αλλά ούτε “τρελαίνεται”, ενώ η Κόνι Μεταξά αναφέρθηκε και στην τωρινή της σχέση με τον πολίστα Μάριο Καπότση, λέγοντας: “Δεν είμαι πλέον ζηλιάρα νομίζω πως φταίει ο άνθρωπος που είμαι μαζί τελικά δεν είχα εγώ το πρόβλημα”. “Πολλές φορές με έχουν απατήσει και το έχω μάθει. Αυτές οι εμπειρίες νομίζω ότι σε κάνουν πιο δυνατό. Όλο τα μαθαίνω εγώ, όχι μόνο αυτά, γενικώς έρχονται και μου λένε πράγματα”, πρόσθεσε.

Στο πλατό βρέθηκε και ο παρτενέρ της στο J2US, Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος μίλησε για τη φιλία τους αλλά και την αρχική άσχημη εντύπωση που του είχε κάνει η τραγουδίστρια στην πρώτη τους γνωριμία. Οι δυο τους, μάλιστα, εξέφρασαν για άλλη μια φορά την επιθυμία τους να πάνε στη Eurovision.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version