Κώστας Αποστολάκης: Αποκαλύπτει ότι έχει σκεφτεί να μονάσει

Κώστας Αποστολάκης: Αποκαλύπτει ότι έχει σκεφτεί να μονάσει
Κώστας Αποστολάκης glomex

Ο Κώστας Αποστολάκης εξηγεί στην Αθηναΐδα Νέγκα γιατί άνθρωποι που είναι πιστοί ζουν "τα πάνδεινα" και απαντά στις κατηγορίες ότι η στροφή του στη θρησκεία είναι μόνο για τα media.

Καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή Καλύτερα Αργά” στο Action 24 βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης.

Έχοντας κάνει στροφή στην Ορθόδοξη Εκκλησία ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στις κατηγορίες ότι το κάνει μόνο και μόνο για τα media, λέγοντας πως “πριν ήταν πιο ενδιαφέροντα αυτά που έλεγα προ Χριστού από το μετά Χριστόν. Δηλαδή, δεν έχει κανένα λόγο κάποιος να ασχολείται με τον Χριστούλη, την Παναγίτσα, τα άλλα που έλεγα, που ήταν βραδινά και ήταν σχέσεις γυναικών-ανδρών ήταν πολύ πιο ενδιαφέροντα. Αυτή τη στιγμή αυτά που λέω δεν έχουν ενδιαφέρον και μία φίλη μου δημοσιογράφος μου είπε μήπως το κάνω αυτό για να με προσέξουν τα μίντια και ότι είναι ωραίο για την καριέρα μου. Αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ γιατί δεν έχει καμία σχέση”.

Ερωτηθείς για το αν η στροφή αυτή προς τη θρησκεία του έχει φέρει τύψεις, ο Κώστας Αποστολάκης ανέφερε πως “οι τύψεις είναι διαβολικό πράγμα, ενώ για το πώς τον αντιμετωπίζουν οι κολλητοί του φίλοι, ο ίδιος σχολίασε πως “νομίζουν ότι περνάω φάση. Αλλά αυτό δεν καταλαβαίνουν ότι είναι αφασία. Αυτός είναι ένας τρόπος ζωής που αν τον αλλάξω θα ήθελα να μην υπάρχω. Γιατί έχει μεγάλη χαρά και ευτυχία”.

Τέλος, ο ίδιος δεν έκρυψε πως έχει σκεφτεί να μονάσει, όπως είπε όμως, “καταλαβαίνεις σιγά σιγά ποια είναι η αποστολή σου. Δεν είναι αυτή η αποστολή μου, η αποστολή μου είναι εδώ. Στη μεγάλη μονή […] Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος για να καταλάβεις γιατί ήρθες σε αυτή τη Γη. Είμαστε σταλμένοι μέσα σε δύο φυλακές, που δεν μπορούμε να φύγουμε με τίποτα. Άσε τώρα τι λέει η Επιστήμη. Ούτε απόπ τη Γη μπορείς να φύγεις, ούτε από το σώμα σου όσο είσαι εν ζωή. Αυτό όμως είναι δοσμένο με πολλή αγάπη και θα περάσεις πολύ ωραία στην αποστολή σου για να αλλάξεις τάξη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα