Κωστέτσος για την επίθεση που δέχτηκε: “Αν ήμασταν τουρίστες θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις”

Κωστέτσος για την επίθεση που δέχτηκε: “Αν ήμασταν τουρίστες θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις”
Βασίλειος Κωστέτσος papadakispress

Στην επίθεση που δέχτηκε πριν από μερικές ημέρες στην πλατεία Συντάγματος αναφέρθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Επίθεση δέχτηκε πριν από μερικές ημέρες στο κέντρο της Αθήνας ο Βασίλειος Κωστέτσος από αγνώστους με σκοπό να τον ληστέψουν. Με ανάρτησή του στο Instagram περιέγραψε τα όσα συνέβησαν ενώ έκανε λόγο για μια “χώρα απροετοίμαστη χωρίς υποδομή προστασίας”.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται ο ίδιος να φορά κολάρο ενώ σημείωσε πωςαν ήμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα, θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου:

“Ένας διαφορετικός Αύγουστος πέρασε.

Εκτός από ζεστές μέρες θάλασσα & μεζεδάκια σε παραλιακά ταβερνάκια που τον χαρακτηρίζει μου άφησε και μια άλλη γεύση, δυστυχώς την γεύση του «τρόμου».

Με την ευτυχή είδηση για τον τουρισμό μας, την έλευση εκατομμύριων Τουριστών σε μια Ελλάδα όμως απροετοίμαστη χωρίς υποδομή προστασίας τους αλλά απροστάτευτοι στο Κέντρο της Αθήνας, πόσο μάλλον Δίπλα στην Ελληνική Βουλή 21:00 ώρα το Βράδυ και Όχι σε Κάνα απόμερο στενάκι! Να βρίσκεσαι στο έλεος ανηλίκων πορτοφολάδων και επίδοξων δολοφόνων.

Σοκαριστικό. Λυπηρό.

Αποτέλεσμα Μπενάκης Βγενάκης.

Βέβαια αν ήμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα, θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις.

Δυστυχώς για μας είμαστε Έλληνες οπότε, σιγά καλέ, τι έγινε τώρα.

Όταν με ρωτάνε δε, όλα καλά; Απαντώ «Ευτυχώς Ζούμε».”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα