Λένα Ζευγαρά: Η πρώτη φορά που έπιασε μικρόφωνο σε ψαροταβέρνα της Χαλκιδικής

Λένα Ζευγαρά: Η πρώτη φορά που έπιασε μικρόφωνο σε ψαροταβέρνα της Χαλκιδικής

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή "2night Show", μιλώντας για τη νέα της δισκογραφική δουλειά, ενώ θυμήθηκε και την πρώτη φορά που τραγούδησε σε κόσμο.

Στο πλατό του “2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Λένα Ζευγαρά, η οποία ήταν προσκεκλημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την τελευταία της δισκογραφική δουλειά και το βίντεο κλιπ με τον Γιάννη Αϊβάζη. Το “Όλα τα Αγάπησα”, είναι ένα “βιωματικό τραγούδι” όπως είπε η ίδια, ενώ συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο, γυρισμένο σε διάφορα μέρη της Αθήνας, το οποίο σκηνοθέτησε, ο Alex Κωνσταντινίδης. Μάλιστα, το τραγούδησε και στον “αέρα” της εκπομπής.

Παράλληλα, η Λέζα Ζευγαρά θυμήθηκε και την πρώτη φορά που έπιασε μικρόφωνο και κλήθηκε να τραγουδήσει σε κόσμο. Όπως αποκάλυψε: “Πρώτη πρώτη φορά ήμουν σε μια ψαροταβέρνα στη Χαλκιδική. Ήταν η πρώτη φορά που έπιασα μικρόφωνο. Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν το ‘Όλα σε θυμίζουν’ της Χαρούλας Αλεξίου”.

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για τη ζήλεια, αλλά και για τη διαδικασία της ψυχοθεραπείας: “Στην καραντίνα αναθεώρησα πολλά. Ένα από αυτά είναι να μην εμπιστεύομαι κανέναν. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία και θα ήθελα να κάνω γιατί έχω ακούσει το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Όταν δεν είμαι καλά, παίρνω τηλέφωνο την κολλητή μου, Γλυκερία. Τώρα που πάω πολύ καλά στην καριέρα μου, την παίρνω και απλά με ακούει να της λέω το πρόγραμμά μου”

Όσον αφορά τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της η Λένα Ζευγαρά δήλωσε: “Τον έρωτα τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου. Πιστεύω πως οι άνθρωποι δεν μπορούν να ερωτευτούν πολλές φορές. Δεν μου το έχουν πει να ξέρεις, αλλά άμα μου πει κάποιος να χωρίσουμε, από εγωισμό θα σηκωθώ και θα φύγω από μόνη μου πρώτη» υπογράμμισε και τραγούδησε τους στίχους από το «Δώσε ένα τέλος» που ερμηνεύει ο Νότης Σφακιανάκης «Δώσε ένα τέλος να αρμόζει, κάνε μια έξοδο μεγάλη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα