Λευτεριά στην Έμιλι: Συνέλαβαν τη Ρατακόφσκι σε πορεία κατά του σεξισμού

Λευτεριά στην Έμιλι: Συνέλαβαν τη Ρατακόφσκι σε πορεία κατά του σεξισμού

Το διάσημο μοντέλο συνελήφθη σε πορεία έξω από τον Λευκό Οίκο - Συνελήφθη και η Έιμι Σούμερ - Πάνω από 300 συλλήψεις σε ειρηνική πορεία στην Ουάσινγκτον.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι και η Έιμι Σούμερ ήταν ανάμεσα στους εκατοντάδες διαδηλωτές που διαδήλωσαν στην Ουάσινγκτον κατά του εκλεκτού του Ντόναλντ Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο, Μπρετ Κάβανο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης έγιναν σχεδόν 300 συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και το μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι. Η αστυνομία πλησίασε τους διαδηλωτές, τους ενημέρωσε πως αν δεν απομακρυνθούν θα συλληφθούν, κάτι που τελικά συνέβη.

Όπως έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram:

“Σήμερα με συνέλαβαν γιατί διαδήλωνα κατά του υποψηφίου για το Ανώτατο Δικαστήριο Μπρετ Κάβανο, ενός άνδρα που κατηγορείται από πολλές γυναίκες για σεξουαλική επίθεση. Ο διορισμός του Κάβανο στη θέση του δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ είναι ένα μήνυμα στις γυναίκες αυτής της χώρας πως δεν αξίζουν. Απαιτώ μια κυβέρνηση που να αναγνωρίζει, να σέβεται και να υποστηρίζει τις γυναίκες όπως κάνει με τους άνδρες”.

Στην ίδια πορεία συνελήφθη και η Έιμι Σούμερ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα