Λιάγκας – Σκορδά: Χωρίζουν και στη ζωή

default image

Μετά τον τηλεοπτικό χωρισμό, ήρθε και το διαζύγιο στην πραγματική ζωή για το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Τι αναφέρει το ζευγάρι σε αποκλειστική δήλωση στη Real News

Τίτλοι τέλους για τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα, που εκτός από το τηλεοπτικό διαζύγιο φαίνεται πως ακολουθούν χωριστούς δρόμους και στην προσωπική τους ζωή. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει δύο παιδιά, επιβεβαίωση την είδηση σε κοινή του δήλωση στο κυριακάτικο φύλλο της Real News.

“Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα” ήταν η κοινή δήλωση του ζευγαριού στο κυριακάτικο έντυπο, με την οποία και έκαναν γνωστό και επίσημα πως δεν είναι πια μαζί. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά φρόντισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην κάνουν δημόσιες σχέσεις με το διαζύγιό τους, ενώ στο χρόνο που εκείνοι επέλεξαν και με την κοινή τους ανακοίνωση, πρόλαβαν τις φήμες και τα ασαφή δημοσιεύματα. Άλλωστε, όπως φαίνεται από τη στάση τους, μοναδικό τους μέλημα είναι η ανατροφή των δύο τους παιδιών, κάτι που μοιάζουν αποφασισμένοι να εξακολουθήσουν χωρίς ουσιαστικά να έχει αλλάξει τίποτα.

 

Το περασμένο καλοκαίρι, το ζευγάρι που επί σειρά ετών βρισκόταν μαζί και τηλεοπτικά, αρχικά από την πρωινή ζώνη του MEGA και στη συνέχεια από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αποφάσισε να διαχωρίσει την καριέρα του. Δεν ήταν λίγες οι φωνές από τότε που έκαναν λόγο για σύννεφα και στις σχέσεις τους, ενώ στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια του lifestyle, συζητιόταν έντονα το γεγονός πως Λιάγκας και Σκορδά δεν πέρασαν μαζί ούτε τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το τηλεοπτικό πείραμα του χωρισμού πάντως απεδείχθη επιτυχημένο για την Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία μετά και την οικονομική κατάρρευση του MEGA “παίζει” ουσιαστικά μπάλα μόνη της και κυριαρχεί άνετα στην τηλεθέαση στη ζώνη 10.00 με 13.00.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Το Πρωινό” γκρίνιαζε σχεδόν από την πρώτη χρονιά για την παρουσία του στο πρωινό πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε πριν έξι χρόνια από το μεγάλο κανάλι και συνεχίζεται τις τρεις τελευταίες σεζόν από τη συχνότητα του ANT1, δηλώνοντας πως δεν θα ήθελε να παραμείνει στο τιμόνι της εκπομπής. Στα τηλεοπτικά πηγαδάκια για χρόνια όλοι έκαναν λόγο για “νάζια” του παρουσιαστή που πάντα κατέληγε να ξεκινά το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα πλάι στη σύζυγό του. Για τη φετινή χρονιά, ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζει ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων και τύχης, με τίτλο “Lucky Room”.

Το Lucky Room προσκαλεί ολόκληρη την οικογένεια σε ένα παιχνίδι γνώσεων και τύχης που μπορεί να αποφέρει στο νικητή ως και 150.000 ευρώ. Στο πλατό βρίσκονται τρεις αντίπαλοι, ενώ για κάθε παίκτη βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο η οικογένειά του. Ο παρουσιαστής κάνει μια ερώτηση, δίνοντας τη δυνατότητα στην οικογένεια εκείνου που θα απαντήσει πρώτος να επιλέξει μεταξύ πέντε μπάζερ με χρηματικά ποσά. Τα μέλη της οικογένειας δεν γνωρίζουν το ποσό στο οποίο αντιστοιχεί κάθε μπάζερ, σε αντίθεση με το κοινό, αλλά και τους παίκτες στο πλατό που βλέπουν τις αντιστοιχίες. Ο νικητής προχωρά στην τελική φάση για τα 150.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο παρουσιαστής θα αναλάβει το τραγουδιστικό talent show, Rising Star, με το οποίο ο ΑΝΤ1 ευελπιστεί να καλύψει το κενό της απώλειας των δικαιωμάτων του The Voice, που έπειτα από μια σειρά τηλεοπτικών καραμπόλων, κατέληξε στη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα