Lil TJay: Πυροβόλησαν τον γνωστό ράπερ στο Νιου Τζέρσεϊ

Lil TJay: Πυροβόλησαν τον γνωστό ράπερ στο Νιου Τζέρσεϊ
Lil TJay Youtube

Ένας άνδρας προσπάθησε να ληστέψει τον 21χρονο ράπερ Lil TJay στην περιοχή Edgewater του Νιου Τζέρσεϊ και στη συνέχεια άνοιξε πυρ, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ο γνωστός ράπερ, Lil TJay, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Tione Marriot, δέχθηκε πολλαπλούς πυροβολισμούς στο Νιου Τζέρσεϊ τα ξημερώματα της Τετάρτης, Ο Lil Tjay είναι ράπερ γεννημένος στο Μπρονξ, με πάνω από 7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Σύμφωνα με την NY Post, ο 21χρονος ράπερ βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς, ενώ τραυματίστηκε και ο φίλος του, Antoine Boyd.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία δέχθηκε κλήσεις για πυροβολισμούς στην περιοχή του Edgewater, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Όταν έφθασαν στην περιοχή βρήκαν τον Lil TJay, τραυματισμένο σοβαρά, ενώ ο Antoine Boyd βρέθηκε με ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής για νοσηλεία. Οι αστυνομικοί δεν γνωστοποίησαν την κατάσταση της υγείας τους, ωστόσο το TMZ ανέφερε ότι ο Lil TJay υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας με το όνομα Mohamed Konate, προσπάθησε να ληστέψει τον ράπερ στη συνέχεια άνοιξε πυρ. Μαζί με τον ράπερ βρίσκονταν δυο φίλοι του, ο Tjay Boyd και Jeffrey Valdez, οι οποίοι στην συνέχεια συνελήφθησαν, καθώς είχαν πάνω τους παράνομα όπλα.

Ο Mohamed Konate συνελήφθη αργότερα την Τετάρτη. Ο ίδιος κατηγορείται για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, τρεις ένοπλες ληστείες και για παράνομη κατοχή όπλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα