Λίντα Εβαντζελίστα: Το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue μετά την παραμόρφωση από αισθητική επέμβαση

Λίντα Εβαντζελίστα: Το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue μετά την παραμόρφωση από αισθητική επέμβαση
Λίντα Εβαντζελίστα AP Photo/Evan Agostini

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη για την αποτυχημένη αισθητική επέμβαση, η Λίντα Εβαντζελίστα φωτογραφίζεται για στο νέο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. "Προσπαθώ να αγαπήσω ξανά τον εαυτό μου".

Επιστροφή σε… γνώριμα μονοπάτια για τη Λίντα Εβαντζελίστα. Το σούπερ μόντελ των 90s, μετά την εξαφάνισή της από τα φώτα της δημοσιότητας και την αποκάλυψη της παραμόρφωσής της ύστερα από αποτυχημένη αισθητική επέμβαση, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της βρετανικής “Vogue”.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι δεν έχει συνέλθει ακόμα από τη δοκιμασία, καθώς ποζάρει με το πρόσωπό της να συγκρατείται από ταινία και λάστιχο.

“Έχω θεραπευτεί ψυχικά; Απολύτως, όχι. Ωστόσο, είμαι τόσο ευγνώμων για την υποστήριξη που πήρα από τους φίλους μου και από τον χώρο εργασίας μου. Δεν πρόκειται να με δείτε με μαγιό, αυτό είναι σίγουρο. Θα είναι δύσκολο να βρω δουλειές με πράγματα που προεξέχουν από μένα, χωρίς ρετούς, χωρίς να στριμώχνομαι σε πράγματα, χωρίς να κολλάω κομμάτια μου με ταινία”, ανέφερε στη συνέντευξή της.

“Αυτό δεν είναι το σαγόνι και ο λαιμός μου στην πραγματική ζωή και δεν μπορώ να κυκλοφορώ με ταινία και λαστιχάκια παντού. Ξέρετε κάτι, προσπαθώ να αγαπώ τον εαυτό μου όπως είναι. Για τις φωτογραφίες πάντα σκέφτομαι ότι είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε φαντασιώσεις. Δημιουργούμε όνειρα. Νομίζω ότι αυτό επιτρέπεται”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα