Λόπεζ – Άφλεκ: Η πολυτελής κατοικία που θα στεγάσει τον έρωτά τους κοστίζει 61 εκατ. και δεν μοιάζει με καμία άλλη

Λόπεζ – Άφλεκ: Η πολυτελής κατοικία που θα στεγάσει τον έρωτά τους κοστίζει 61 εκατ. και δεν μοιάζει με καμία άλλη
Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ 2023 Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Έκτασης 4,2 στρεμμάτων και αξίας σχεδόν 61 εκατ. δολαρίων, το κτήμα Wallingford διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και αθλητικό συγκρότημα 460 τμ και είναι το νέο σπίτι των "Bennifer".

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αναζήτησης η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ βρήκαν το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά τους αλλά και την οικογένειά τους στο Μπέβερλι Χιλς και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, άξιζε ο κόπος.

Η πολυτελέστατη κατοικία τους μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω, αφού η διάσημη τραγουδίστρια και ο αστέρας του Χόλιγουντ ξόδεψαν 60,85 εκατομμύρια δολάρια για να την αγοράσουν, βρίσκεται όμως σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία και είναι συνολικής έκτασης 4,2 στρεμμάτων, σύμφωνα με το TMZ.

Η συμφωνία πήρε μόλις μία εβδομάδα για να κλείσει και μάλιστα το ζευγάρι πλήρωσε σχεδόν 15 εκατ. δολάρια λιγότερα από την αρχική τιμή των 75 εκατ. δολαρίων που είχε το σπίτι.

Το «κτήμα Wallingford» όπως ονομάζεται διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και 15 τζάκια. Η καταχώρηση της πώλησης αποκαλύπτει ότι «ανακατασκευάστηκε πρόσφατα και επεκτάθηκε». Διαθέτει επίσης γκαράζ 12 αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης για 80 άτομα.

Το νέο σπίτι του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ BACKGRID/VISUALHELLAS.GR

Υπάρχει επίσης ένα «μοναδικό στο είδος του» κλειστό αθλητικό συγκρότημα 460 τμ, ένα πλήρες γυμναστήριο, γήπεδα για μπάσκετ και pickleball και ένα ρινγκ πυγμαχίας. Μια πισίνα βρίσκεται πίσω από το κεντρικό ακίνητο και έχει θέα στην περιοχή.

Ακόμα διαθέτει ένα πλήρες κομμωτήριο και σαλόνι νυχιών, δωμάτια σάουνας και μασάζ καθώς και κινηματογράφο και κελάρι κρασιών.

Σύμφωνα με την Daily mail η μετακόμιση έχει ήδη ξεκινήσει με πολλά από τα υπάρχοντα του διάσημου ζευγαριού να βρίσκονται στην είσοδο της εντυπωσιακής έπαυλης.

Το νέο σπίτι του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ BACKGRID/VISUALHELLAS.GR

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα