Μαίρη Βυτινάρος: “Οι Έλληνες είναι κούκλοι και έχουν ισορροπία στη ζωή τους”

Μαίρη Βυτινάρος: “Οι Έλληνες είναι κούκλοι και έχουν ισορροπία στη ζωή τους”
Μαίρη Βιτινάρος Glomex

Το διάσημο μοντέλο μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα μετά από την συμμετοχή της ως coach στο GNTM. Τι είπε για τη χώρα μας, αλλά και για τους άντρες.

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” φιλοξενήθηκε την Μεγάλη Τετάρτη (12/04) η Μαίρη Βυτινάρος, το διάσημο μοντέλο που γνωρίσαμε ως coach μέσα από το GNTM.

Η 30χρονη καλλονή μίλησε για την ελληνική καταγωγή της, αναφέροντας: Εγώ γεννήθηκα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Ο πατέρας μου είναι Έλληνας, αλλά γεννήθηκε στην Αυστραλία και η μητέρα μου Ιταλίδα, αλλά γεννήθηκε στην Αυστραλία. Οπότε εγώ είμαι Ελληνίδα τρίτης γενιάς. Στο σπίτι μιλούσαμε αγγλικά, εγώ πήγα σε ελληνικό σχολείο και ήξερα μόνο τα βασικά, και από τη γιαγιά έμαθα κάποια. Όταν ήρθα εδώ δεν μπορούσα να κουβεντιάσω καθόλου. Τώρα έμαθα. Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα για διακοπές 24 χρονών. Είμαι από την Καλαμάτα“.

“Έμενα για 7 χρόνια στην Αμερική, σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες, και δούλευα εκεί. Έκανα πασαρέλες και φωτογραφήσεις” επεσήμανε.

Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως μετακόμισε στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στους λόγους που το έκανε, λέγοντας: “Ήρθα στην Ελλάδα για το GNTM, αλλά τώρα αποφάσισα να μείνω εδώ. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα εδώ, έχετε ωραία ζωή. Οι Έλληνες ξέρουν να ζουν, έχουν ισορροπία στη ζωή τους. Στην Αυστραλία και στην Αμερική είναι πάρα πολύ στο τρέξιμο. Δουλεύουν πάρα πολύ, εδώ υπάρχει ισορροπία. Οι Έλληνες είναι ζεστοί άνθρωποι. Πας για καφέ, ο τρόπος, η κουλτούρα, το φαγητό. Είσαι κοντά στις παραλίες που είναι πολύ όμορφες”.

Επίσης, σημείωσε πως η Ελλάδα είναι πολύ κοντά σε χώρες της Ευρώπης και βολεύει.

Όσο για τους πιο ωραίους άντρες στον κόσμο, η Μαίρη Βυτινάρος είπε: Στην Ελλάδα οι άντρες είναι ωραίοι. Οι Έλληνες είναι κούκλοι. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο εξωτερικό χαρακτηριστικό που με γοητεύει. Θα ήθελα κάποιον που να είναι ευγενικός, αστείος, να έχει πλάκα. Είμαι έτσι στη ζωή μου οπότε θα ήθελα κάποιον να γελάμε μαζί. Θα ήθελα να είναι ειλικρινής και καλός. Δεν το έχω βρει ακόμα στην Ελλάδα, δεν το ψάχνω τόσο πολύ, είμαι συγκεντρωμένη στη δουλειά μου. Οι άντρες δεν με φλερτάρουν τόσο πολύ αλλά όταν το κάνουν, είναι με ωραίο τρόπο”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα