Μαρία Μενούνος: Συγκλονίζει μιλώντας για τον καρκίνο – “Φοβήθηκα ότι δεν θα γνωρίσω το μωρό μου”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Μενούνος: Συγκλονίζει μιλώντας για τον καρκίνο – “Φοβήθηκα ότι δεν θα γνωρίσω το μωρό μου”
Μαρία Μενούνος Georgia Panagopoulou / Tourette Photography

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μενούνος για τη μάχη της με τον καρκίνο. Όσα είπε σχετικά με τον ερχομό του παιδιού της.

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε η Μαρία Μενούνος. Η Ελληνοαμερικανή παρουσιάστρια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγός της, Κέβιν.

Η ίδια αναφέρθηκε αρχικά στο ελληνικό διαβατήριο που απέκτησε πρόσφατα, ενώ δήλωσε πως θα συμμετάσχει στον αυθεντικό Μαραθώνιο. «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά την Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο».

«Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα», δήλωσε στην κάμερα η παρουσιάστρια, μιλώντας για τον ερχομό του παιδιού της, μέσω παρένθετης μητέρας.

Για τα πρώτα της συναισθήματα, όταν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο, η ίδια δήλωσε: «Φοβήθηκα πολύ, αλλά μετά έλεγα προσευχές στο δωμάτιό μου. Έλεγα “πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;”».

«Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε “θέλω πάντα να χαμογελάς”. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ», κατέληξε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος.

Παρακάτω, όσα είπε η Μαρία Μενούνος:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα