Μαυρίκιος για Βανδή: “Ο έρωτας την έχει ξεκλειδώσει και σεξουαλικά”

Μαυρίκιος για Βανδή: “Ο έρωτας την έχει ξεκλειδώσει και σεξουαλικά”
Δέσποινα Βανδή Instagram@desp1navandi

Τη δική του προσέγγιση για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη έδωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και θυμήθηκε τις πρώτες "κρυφές" συναντήσεις του ζευγαριού στην Κύπρο.

Για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη έχουν χυθεί τόνοι μελάνης και εξακολουθεί ακόμη να απασχολεί και να γίνεται αντικείμενο συζήτησης στα πηγαδάκια της εγχώριας showbiz και όχι μόνο.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην κάμερα του OPEN για το πολυσυζητημένο ειδύλλιο και ο ηθοποιός και τραγουδιστής μοιράστηκε τη δική του άποψη για το πόσο ο έρωτας έχει ανανεώσει τη Δέσποινα Βανδή, ενώ θυμήθηκε και τις επισκέψεις του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η τραγουδίστρια, τότε που ακόμα κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους.

“Θυμάμαι που πηγαίναμε με την Ιλάειρα και βλέπαμε τη Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο που τραγουδούσε και ακόμα το κρύβανε και έβλεπα πόσο διακριτικά καθόταν μέσα στον κόσμο και παρακολουθούσε και μετά πήγαινε με τρόπο πίσω στα καμαρίνια από το πλάι. Μού θύμισε εμένα στη σχολή με την Ιλάειρα”, ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και συμπλήρωσε: “Εγώ που την ξέρω από τον καιρό του The Voice, που ήταν τότε στην επιτροπή και με έκρινε, δεν έχει καμία σχέση. Θυμάμαι έλεγα ‘η κυρία Βανδή που είναι αυστηρή κλπ’ και τώρα η Δέσποινα είναι τόσο γλυκιά. Νομίζω ο έρωτας την έχει ανανεώσει, την έχει ξεκλειδώσει… ακόμα και σεξουαλικά δηλαδή, είναι πιο πολύ από ποτέ“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα