Μισέλ Φάιφερ: Η βιομηχανία του κινηματογράφου ενισχύθηκε μετά το σκάνδαλο Γουάινσταϊν

Actress Michelle Pfeiffer poses for photographers upon arrival at the World premiere of the film 'Murder On The Orient Express' in London, Thursday, Nov. 2, 2017. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Actress Michelle Pfeiffer poses for photographers upon arrival at the World premiere of the film 'Murder On The Orient Express' in London, Thursday, Nov. 2, 2017. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) VIANNEY LE CAER/INVISION/AP

Η Μισέλ Φάιφερ δηλώνει υπερήφανη για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η βιομηχανία κινηματογράφου

Η Μισέλ Φάιφερ δηλώνει υπερήφανη για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η βιομηχανία κινηματογράφου του Χόλιγουντ στις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

«Δεν πρέπει να υπάρχουν αρνητικά σχόλια του Τύπου για το Χόλιγουντ γιατί η βιομηχανία του κινηματογράφου ενισχύθηκε περισσότερο από τη στιγμή που έγιναν όλα αυτά», δήλωσε η ηθοποιός στο Assosciated Press όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τα συμβάντα σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έγιναν γνωστά.

Τον περασμένο μήνα ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο Μπρετ Ράτνερ, ο Κέβιν Σπέισι και άλλοι ισχυροί άντρες της βιομηχανίας του θεάματος βρέθηκαν στο επίκεντρο κατηγοριών που κινούνται από σεξουαλικές παρενοχλήσεις μέχρι και επιθέσεις βιασμού.

«Οι αντιδράσεις ήταν γρήγορες και αποφασιστικές για να υποστηριχθούν όλες αυτές οι γυναίκες που μίλησαν. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ σε καμία άλλη δουλειά, σε κανένα άλλο σκάνδαλο... Είμαι πολύ περήφανη για τον τρόπο με τον οποίο η βιομηχανία του θεάματος το χειρίστηκε και συνεχίζει να το χειρίζεται», είπε η ηθοποιός.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έκαψαν στην πυρά ομοίωμα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Καταγγελία ηθοποιού για διπλό βιασμό από τον Γουάινστιν: 'Με έκανε να νιώσω πόρνη'

Όταν η Μέριλ Στριπ αποκαλούσε τον Γουάινσταϊν 'θεό'

SHARE: