Νικολέττα Καρρά: Η εξομολόγηση για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε – “Κοιτούσα το ταβάνι κι έλεγα πως θα τελειώσει αυτό;”

Νικολέττα Καρρά: Η εξομολόγηση για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε – “Κοιτούσα το ταβάνι κι έλεγα πως θα τελειώσει αυτό;”

Για τη δύσκολη τριετία που πέρασε, μίλησε η γνωστή ηθοποιός, η οποία παραδέχτηκε πως "όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη ψυχολογική βοήθεια από επαγγελματία".

Στο πλατό του 2night Show βρέθηκε η Νικολέτα Καρρά, η οποία μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

“Είχε να κάνει με όλα τα θέματα που συνέβησαν. Ήταν κι ο κορονοϊός που ήταν δύσκολος για όλους μας. Το άλλο ήταν ότι με πέτυχε μετά από τον χωρισμό από τον γάμο μου. Το τρίτο ήταν το επαγγελματικό που είχε σταματήσει λόγω των συνθηκών και του κορονοϊού, οπότε ήταν όλα λίγο μαζί. Ήταν μια δύσκολη τριετία, ζόρικη”, είπε αρχικά η ηθοποιός για να παραδεχτεί πως:

“Είχα ξεκινήσει λίγο πιο πριν να πηγαίνω σε ειδικό έτσι κι αλλιώς. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη ψυχολογική βοήθεια από επαγγελματία”.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι “υπήρχαν στιγμές που κοιτούσα το ταβάνι κι έλεγα πως θα τελειώσει αυτό; Γενικά η ζωή μου είναι πάνω κάτω. Εύχομαι από εδώ και πέρα να είναι πιο ομαλά τα πράγματα. Έχω περάσει πολύ όμορφα αλλά και πολύ δύσκολα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα