Νίκος Μπάρκουλης: Το αυτοάνοσο νόσημα, ο καρκίνος της μαμάς του και το “βαρύ” επώνυμο

Νίκος Μπάρκουλης: Το αυτοάνοσο νόσημα, ο καρκίνος της μαμάς του και το “βαρύ” επώνυμο

Ο 17χρονος γιος του εμβληματικού ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε για πρώτη φορά για τον πατέρα του, για τον ίδιο, αλλά και για τη μητέρα του, ενώ αποκάλυψε όλα όσα έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο γιος του γνωστού και δημοφιλούς ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη, το βράδυ της Τρίτης.

Ο 17χρονος γιος του εμβληματικού ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε για πρώτη φορά για τον πατέρα του, για τον ίδιο, αλλά και για τη μητέρα του, ενώ αποκάλυψε όλα όσα έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια, μιλώντας τόσο για τη δική του ασθένεια, όσο και για της μαμάς του.

Ο Νίκος Μπάρκουλης μίλησε για τη νόσο του Crohn, η οποία τον ταλαιπωρεί από την ηλικία των 11 ετών και η οποία του δημιούργησε πολλές δυσκολίες όσο φοιτούσε στο Γυμνάσιο. Είπε χαρακτηριστικά:

“Μου είχε σταματήσει την ανάπτυξη, είχα απίστευτους πόνους, ζαλάδες, έχασα και την πρώτη γυμνασίου γιατί δεν μπορούσα ούτε από το κρεβάτι να σηκωθώ. Δεν μου έδωσαν καν την ευκαιρία στο Γυμνάσιο να διαβάσω στο τέλος της χρονιάς και να πάω να δώσω εξετάσεις, γιατί ήμουν ο Μπάρκουλης. Έλεγαν ότι είναι ελλιπής η μάθησή μου, ενώ μπορούσε να διαβάσω και να πάω να δώσω”.

Ακόμη, μίλησε για τη μητέρα του, Μαίρη Μπάρκουλη, λέγοντας πως είναι το στήριγμά του. Αποκάλυψε το ότι πέρασε και η ίδια δύσκολα, έπασχε από καρκίνο τον οποίο κατάφερε να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει:

“Η μητέρα μου, όταν ήμουν 10 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο στη μήτρα και έκανε αφαίρεση. Όταν όλοι νομίζουν ότι έχω την περιουσία του πατέρα μου και ότι περνάω καλά, δεν ξέρει κανείς τι έχω πολεμήσει για να χαμογελάω. Πολέμησα με τον εαυτό μου για να είμαι δυνατός δίπλα στην μητέρα μου. Έπρεπε να κλείσω τον διακόπτη με τα αισθήματά μου για να είμαι δυνατός δίπλα της”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version