Νίκος Οικονομόπουλος: Το πρόβλημα υγείας του – Ανέβαλε την εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη

Νίκος Οικονομόπουλος: Το πρόβλημα υγείας του – Ανέβαλε την εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη
Νίκος Οικονομόπουλος COPYRIGHT 2022 EVANGELOS_GKIKOPOULOS / PAPADAKIS PRESS

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γνωστός τραγουδιστής και που οδήγησε στην αναβολή της εμφάνισής του στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η συνάντηση που είχαν.

Την εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο Σάββατο (24/09) ανέβαλε ο Νίκος Οικονομόπουλος, λόγω ενός προβληματος υγείας που αντιμετωπίζει και που δεν του επιτρέπει να τραγουδήσει.

Συγκεκριμένα, την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή “Happy Day”, δηλώνοντας πως το πρόβλημα έχει να κάνει με τον λαιμό του, αλλά και ότι συναντήθηκε τυχαία με τον γνωστό τραγουδιστή στη συμπρωτεύουσα και έτσι έμαθε τα νέα τς υγείας τους.

“Μου είπαν ότι ο Οικονομόπουλος δεν είναι πολύ καλά, είναι άρρωστος και δε θα εμφανιστεί το Σάββατο. Ήταν το τρίτο Σαββατοκύριακο του Οικονομόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Όντως αναβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εμφάνισή του και τον πέτυχα στην επιστροφή. Συνταξιδεύαμε στην επιστροφή”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

“Χάλια ο λαιμός του και απ΄ότι μου είπαν οι δικοί του άνθρωποι είχε κάνει ενέσεις κορτιζόνης για να μπορέσει έστω να βγει να τραγουδήσει, αλλά ήταν αδύνατον. Ευγενέστατος και γλυκύτατος ο Νίκος, περαστικά”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα