Nomads crash test: Πούμπουρας ή Αρναούτογλου στην παρουσίαση; Ψήφισε

Nomads crash test: Πούμπουρας ή Αρναούτογλου στην παρουσίαση; Ψήφισε
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει στη σκυτάλη της παρουσίασης στον Σάββα Πούμπουρα

Ο νέος, Σάββας Πούμπουρας είναι ωραίος, μα πάντα ευτυχώς ο παλιός, Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι αλλιώς, Ψήφισε...

Οι φήμες που ήθελαν τον Σάββα Πούμπουρα να ετοιμάζεται για Μαγαδασκάρη επιβεβαιώθηκαν την Πέμπτη με τον πιο επίσημο τρόπο. Ο παρουσιαστής του green room στο Dancing With The Stars, αναλαμβάνει από το φθινόπωρο την παρουσίαση της δεύτερης σεζόν του Nomads. Πλάι του θα δούμε και τον Γιώργο Λέτζα σε ρόλο sportcaster, αφού θα περιγράφει τα αθλήματα στους παίκτες και θα μεταδίδει τους αγώνες για τους τηλεθεατές. Αυτό φυσικά σημαίνει πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μένει εκτός reality επιβίωσης, μια εξέλιξη που έμοιαζε εδώ που τα λέμε με αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Ο πρώτος κύκλος του Nomads δημιούργησε πολύ μεγάλες προσδοκίες, οι οποίες σε κάποιο βαθμό δεν επιβεβαιώθηκαν στην πράξη. Η σύγκριση με το Survivor, το δαιδαλώδες σύστημα των τριών ομάδων, τα χρονοβόρρα παιχνίδια που δεν βοηθούσαν στην δημιουργία «οπαδικού κοινού» και για πολλούς η άνευρη παρουσίαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου πίεσαν το Nomads προς τα κάτω στην τηλεθέαση. Τηλεθέαση βέβαια που κινήθηκε σε νούμερα άνω του 20% καθημερινά, ποσοστό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Τα παθήματα, μαθήματα

Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας παρουσιαστής που έχει συνδέσει το όνομά του με τα συγκεκριμένα reality. Μην ξεχνάμε πως ήταν ο πρώτος Έλληνας που παρουσίασε το Survivor πριν από 15 ολόκληρα χρόνια. Πέραν όμως της εμπειρίας στο ίδιο πρόγραμμα, που πρέπει ωστόσο να αναφέρουμε πως είναι αρκετά διαφορετικό από τα σημερινά reality επιβίωσης, ο Θεσσαλονικιός έχει γράψει και πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα, που σημαίνει πως διαθέτει εμπειρία μπροστά από τις κάμερες.

Εμπειρία που σαφέστατα δεν έχει ο διάδοχός του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έγραψε κι εκείνος τα δικά του χιλιόμετρα στον αέρα. Από το Dancing With The Stars πέρσι, στην μαγειρική εκπομπή του Star πριν από δύο σεζόν, αλλά και το τηλεπαιχνίδι «Η Ελλάδα παίζει» πλάι στην Ντορέττα Παπαδημητρίου την τελευταία χρονιά που το MEGA εξέπεμπε ζωντανό πρόγραμμα για να θυμηθούμε μόνο όσα έχει κάνει τελευταία.

Πρώτα ο αθλητισμός

Μια άλλη παράμετρος που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι πως τόσο ο Πούμπουρας, όσο όμως και ο συμπαρουσιαστής του Γιώργος Λέτζας είναι νεότεροι άνδρες με μια ιδιαίτερη αγάπη για την γυμναστική. Ένα χαρακτηριστικό που αν κρίνουμε και από το παράδειγμα του Σάκη Τανιμανίδη στο Survivor, προσθέτει πόντους σε ένα παρουσιαστή reality επιβίβωσης.

Και μια και μιλάμε για το Survivor, στον ΑΝΤ1 πιθανότατα εξέτασαν και την κίνηση του Τούρκου Acun Ilicali να προσθέσει στην παρουσίαση και τον Γιώργο Λιανό στα μισά της δεύτερης σεζόν, με αποτέλεσμα να καταλήξουν τελικά σε δίδυμο. Άλλωστε και ο ίδιος ο Γενικός Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης σχολίαζε πριν από λίγο καιρό: «Επικοινώνησα με τον Γρηγόρη να το συζητήσουμε. Ο Γρηγόρης επέλεξε να μη φύγει στο εξωτερικό αυτή τη φορά. Επιλέξαμε να επικεντρωθούμε στο αθλητικό κομμάτι».

Ψήφισε τον παρουσιαστή που σου αρέσει

Ο κύβος σε κάθε περίπτωση, ερρίφθη και οι Πούμπουρας και Λέτζας θα σηκώσουν στους ώμους τους το βαρύ πυροβολικό του σταθμού από τον Οκτώβρη. Η δική σας άποψη ποια είναι;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα