Νόνη Δούνια στο 2Night Show: "Υπάρχει φλερτ μέσα στη Βουλή"

Η Νόνη Δούνια στο "The 2Night Show"
Η Νόνη Δούνια στο "The 2Night Show" GLOMEX

Η Νόνη Δούνια μίλησε στην εκπομπή "The 2Night Show" για το πολύωρο χειρουργείο στην καρδιά, για το βουλευτικό της αξίωμα, αλλά και για το φλερτ που "πέφτει" μέσα στη Βουλή.

Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρώην μοντέλο/παρουσιάστρια και νυν βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια, το βράδυ της Πέμπτης, παραχωρώντας μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Η Νόνη Δούνια μίλησε για το πρόβλημα υγείας της και το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πριν από μερικούς μήνες, λόγω της πρόπτωσης της μιτροειδούς βαλβίδας από την οποία πάσχει. 

ADVERTISING

Αναφέρθηκε, επίσης, στο βουλευτικό αξίωμα και την ευθύνη που τη διακατέχει, ενώ έκανε αποκαλύψεις και για τα "φλερτ" που υπάρχουν μέσα στη Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εγώ το βλέπω, το αντιλαμβάνομαι, κάποιοι μπορεί να μην το βλέπουν. "Πέφτει" φλερτ, αν και είναι πολύ λιγότερες οι γυναίκες". 

Όσον αφορά στο χειρουργείο στην καρδιά, η Νόνη Δούνια είπε:

"Το χειρουργείο ήταν όσο σοβαρό είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Δεν έγινε ξαφνικά. Ήταν προγραμματισμένο, το παρακολουθούσα από πολύ μικρή. Υπάρχει μία πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας που την έχουν αρκετές γυναίκες. Όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική. Οπότε μου είπαν πως σιγά-σιγά ο μεντεσές χαλάει και έπρεπε να πάω να τον φτιάξω. Από 25 χρονών ήξερα ότι κάποια στιγμή πρέπει να χειρουργηθώ, γιατί αν δε το έκανα τώρα θα έπρεπε αργότερα να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας. Τα μηνύματα που έλαβα ήταν πάρα πολλά και συγκινητικά. Ήμουν 8 ώρες στο χειρουργείο. Στα παιδιά μου είπα ότι πάω στον οδοντίατρο. Σκέφτηκα να γράψω ένα γράμμα στα παιδιά μου πριν από το χειρουργείο, μήπως κάτι συμβεί, αλλά δεν το έκανα για να μη σκέφτομαι αρνητικά".


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: The 2Night Show, Νέα Δημοκρατία, ΑΝΤ1, Βουλή
SHARE:

24Media Network