news 24/7

ΒΟΥΛΗ

Nέα και πληροφορίες για τη Βουλή. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το ελληνικό κοινοβούλιο.

Χάκερ μπροστά σε υπολογιστή

Τούρκοι χάκερ "χτύπησαν" την σελίδα του ΥΠΕΞ, της Βουλής και της ΕΥΠ

Ελληνικές ιστοσελίδες, ανάμεσα στις οποίες της ΕΥΠ, της ελληνικής βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του χρηματιστηρίου, του υπουργείου Οικονομικών παραβίασε ομάδα χάκερ από την Τουρκία, το απόγευμα της Παρασκευής.

Γονείς με το παιδί τους σε καρότσι

Επίδομα γέννησης: Τα κριτήρια, οι προϋποθέσεις και οι δικαιούχοι για τα 2.000 ευρώ

Επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα καθιερώνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας. Σε δυο φάσεις η καταβολή. Από πού θα γίνεται η καταβολή του βοηθήματος.

Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής

Βουλή: Αντιπαράθεση Κεραμέως - Φίλη για τα πιστοποιητικά κολεγίων

Τα πιστοποιητικά κολεγίων στο επίκεντρο αντιπαράθεσης της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομοσχέδιο για την αξιολόγηση και χρηματοδότηση των ΑΕΙ για έρευνα.

Εξωτερική άποψη του Προεδρικού Μεγάρου.

Αντίστροφη μέτρηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Το χρονικό διάστημα από σήμερα μέχρι τη λήξη της συνταγματικής προθεσμίας στις 13 Φεβρουαρίου είναι ανοιχτό για την ανακοίνωση του υποψηφίου Προέδρου Δημοκρατίας, είπε ο Στέλιος Πέτσας.

Αλέξης Τσίπρας

Επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τα εργασιακά

Για εντεινόμενη εργοδοτική αυθαιρεσία κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό και ζητεί να πληροφορηθεί αν η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην αύξηση του κατώτατου μισθού.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας

Τασούλας: Ο παροξυσμός μπορεί να είναι και το μοιραίο λάθος της Τουρκίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής μιλώντας για τα ελληνοτουρκικά σημείωσε ότι οι κινήσεις της Αθήνας "έχουν δημιουργήσει μία «πολύ εντυπωσιακή διπλωματική περιχαράκωση και απομόνωση της Τουρκίας".

Πέμπτη (5η) ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020", την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

Γεννηματά: Από την εικονική κανονικότητα του κ. Μητσοτάκη, στην σκληρή πραγματικότητα των πολιτών

"Ο προϋπολογισμός του 2020 προσγειώνει τον κ. Μητσοτάκη" ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζοντας ότι "το αδιέξοδο παραμένει" και το κοινωνικό κράτος καταρρέει".

Πέμπτη (5η) ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020", την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

Τσίπρας: Προϋπολογισμός απάτης και ταξικής μονομέρειας

Μια από τις σφοδρότερες επιθέσεις εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Μίλησε για "κυβέρνηση απάτης" και για "επιτελικό κράτος που αποδείχτηκε κράτος των πλαστών πτυχίων και της fake αριστείας".

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Νέα μείωση ΕΝΦΙΑ 8% για το 2020 ανακοινώνει ο Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει απόψε πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού νέες φορολογικές ελαφρύνσεις. Συγκεκριμένα νέα μείωση ΕΝΦΙΑ αλλά και μείωση εισφοράς αλληλεγγύης και ασφαλιστικών εισφορών.

Έναρξη συζήτησης στην ολομέλεια της βουλής,του Ν/Σ του Υπουργείου Οικονομικών για την έγκριση του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2020

Χριστουγεννιάτικο "μποναμά" ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα συναντάται με την επικεφαλής της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ, να ανακοινώσει αύριο νέα θετικά μέτρα.

Όλγα Γεροβασίλη

Γεροβασίλη: "Οργουελική έμπνευση η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας"

Η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στη Νέα Δημοκρατία είπε χαρακτηριστικά: "Λένε άριστοι και εννοούν αρεστοί, λένε επιτελικό κράτος και εννοούν πελατειακό".

Δένδιας: Η Τουρκία δεν θα παρασύρει την Ελλάδα σε επίπεδο Bαλκάνιου καυγατζή

Δένδιας: Η Τουρκία δεν θα παρασύρει την Ελλάδα σε επίπεδο Bαλκάνιου καυγατζή

"Η Ελλάδα, αν απαιτηθεί, θα υπερασπιστεί κατά τη συνταγματική της υποχρέωση τον εθνικό της χώρο" ήταν το μήνυμα που έστειλε στην Τουρκία από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Δένδιας.

Φωτογραφία αρχείου

Κοινωνικό μέρισμα: Υπεγράφη η ΚΥΑ - Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της πλατφόρμας

Η ενίσχυση παρέχεται υπό προϋποθέσεις και με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, σε άτομα με αναπηρία, ανέργους, πολύτεκνες οικογένειες και άλλες κατηγορίες.