ΒΟΥΛΗ

Nέα και πληροφορίες για τη Βουλή. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο βήμα της Βουλής

Χρυσοχοΐδης: Ποτέ δεν φύλαξαν τον Φουρθιώτη 14 αστυνομικοί, μόνο δύο μέχρι τέσσερις

Νέο μικτό σώμα φύλαξης δημοσίων προσώπων από δυνάμεις της ΕΛΑΣ και ιδιωτικές εταιρείες, προανήγγειλε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη. Η απάντηση για τη φύλαξη Φουρθιώτη.

Βουλή: Ο Σταύρος Κελέτσης πρόεδρος της ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον Νίκο Παππά

Βουλή: Ο Σταύρος Κελέτσης πρόεδρος της ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον Νίκο Παππά

Ο βουλευτής Έβροτ της ΝΔ, θα προεδρεύσει επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικά αδικήματα, που φέρεται να τέλεσε ο πρώην υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για την εποπτεία των ΜΜΕ, Νίκος Παππάς.

Ο Κρίτων Αρσένης

ΜέΡΑ25 για Δρομοκαΐτειο: "Όλα πηγαίνουν καλά για την κυβέρνηση στην αποθήκη ψυχικά ασθενών με κορονοϊό"

Το ΜέΡΑ25 σχολίασε τις απαντήσεις που έλαβε ο βουλευτής, Κρίτων Αρσένης από τον υφυπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη μετά από επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για την κατάσταση που επικρατεί στο Δρομοκαΐτειο.

Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, με πρωτοβουλία της Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας "ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ" Φώφης Γεννηματά, σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων, σχετικά με την ανάγκη ενός αποτελεσματικού εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεών της στην οικονομία

Μητσοτάκης – Τσίπρας: Αντιπαράθεση για την προμήθεια περισσότερων εμβολίων

Δεν μπορούμε να βγούμε εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου δήλωσε ο πρωθυπουργός. Γερμανία και Αυστρία αγοράζουν σε εθνικό επίπεδο εμβόλια ανταπάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Από τη συζήτηση στη Βουλή για την πανδημία.

Μητσοτάκης: "Αν έχουμε φαινόμενα συνωστισμού, οι περιορισμοί θα επανέλθουν"

Ο πρωθυπουργός υπερασπίστηκε την κυβερνητική διαχείριση του κορονοϊού. Δήλωσε ότι δεν πάμε σε άνοιγμα, αλλά αναπροσαρμογή δραστηριοτήτων και εκτίμησε ότι “φτάνουμε στο τέλος της νύχτας”.

Ο Γιάννης Στουρνάρας

Στουρνάρας: Αναγκαία η μείωση ποσοστού του ΤΧΣ στην Πειραιώς κάτω από το 33,4%

Ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταικούρας χαρακτήρισε αναγκαία, για μια σειρά από λόγους, την ΑΜΚ της Πειραιώς. Ενθαρρυντικά τα μηνύματα που έρχονται από τους διεθνείς επενδυτές δήλωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας.

Κυβέρνηση - Εκκλησία: Για δεύτερη χρονιά "ιερό ρουσφέτι" εν μέσω πανδημίας

Κυβέρνηση - Εκκλησία: Για δεύτερη χρονιά "ιερό ρουσφέτι" εν μέσω πανδημίας

"Λευκή επιταγή" ενίσχυσης των εκκλησιαστικών ιδρυμάτων ψηφίστηκε στη Βουλή. Ρύθμιση χρεών είχε ψηφιστεί πέρυσι. Αμφότερες οι διατάξεις προέκυψαν από επαφές κυβέρνησης – εκκλησίας.

Ο Παύλος Πολάκης

Πολάκης: Είστε η μήτρα των συνταγματαρχών - Έντονη αντίδραση της ΝΔ

Για εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του Παύλου Πολάκη κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία που εξαπολύει σκληρή επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Άγρια κόντρα στη συζήτηση για προανακριτική σε βάρος του Νίκου Παππά.

Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τζανακόπουλος: "Υπόθεση-φάρσα" η πρόταση για προανακριτική κατά Νίκου Παππά

Η πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του Νίκου Παππά, εχει στόχο την απόδραση από τη δεινή πραγματικότητα, υποστήριξε στη  Βουλή ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σχέδιο Ανάκαμψης: Η "ελπίδα του αιώνα" με άξονες μεταρρυθμίσεων, έργα και "γκρίζα" σημεία

Σχέδιο Ανάκαμψης: Η "ελπίδα του αιώνα" με άξονες μεταρρυθμίσεων, έργα και "γκρίζα" σημεία

Παρουσιάζεται στο Υπουργικό Συμβούλιο το τελικό κείμενο του Σχεδίου Ανάκαμψης ή αλλιώς,η μεγάλη "ελπίδα" της τρέχουσας συγκυρίας. Ποιες οι κομβικές μεταρρυθμίσεις και τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Πλοίο της Energean στην Καβάλα.

Με δάνειο και συμμετοχή του Δημοσίου στη διοίκηση η διάσωση του Πρίνου

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε δύο ελληνικά σχέδια μέτρων, τα οποία αναμένεται να κινητοποιήσουν συνολικά 100 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της μοναδικής παραγωγικής δραστηριότητας υδρογονανθράκων στην Ελλάδα.