Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ντύθηκε Βαυαρός και πίνει μπύρες στο Oktoberfest

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ντύθηκε Βαυαρός και πίνει μπύρες στο Oktoberfest
Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ πίνει μπίρες στο Oktoberfest

Ο πρώην κινηματογραφικός "Εξολοθρευτής" έγινε η ψυχή του πάρτι, γιορτάζοντας τα γενέθλια του γιου του Πάτρικ στο μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας στον κόσμο, που άνοιξε τις πύλες του αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ποιός είπε ότι ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ είναι “βαρύς κι ασήκωτος”. Ο διάσημος χολιγουντιανός σταρ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μόναχο και τα “έτσουξε” πίνοντας μπίρες στο κορυφαίο φεστιβάλ του είδους στον πλανήτη, το ξακουστό Oktoberfest.

Ο 71χρονος πλέον “Terminator” γιόρτασε με τον τρόπο αυτό τα 25α γενέθλια του αγαπημένου του γιου Πάτρικ, έχοντας στο πλευρό του και τη φιλενάδα του, Χέδερ Μίλιγκαν.

Ο Σβατζενέγκερ και η παρέα του δεν σταμάτησαν στιγμή να πίνουν, να γελούν και να μοιράζουν χαμόγελα στους θαμώνες του φεστιβάλ.

Εκπληκτική στυλιστική λεπτομέρεια: Τόσο ο Άρνι, όσο και ο γιος του και η φίλη του, επέλεξαν να φορέσουν παραδοσιακές βαυαρέζικες φορεσιές για να μπουν στο κλίμα της γιορτής. Ο ηθοποιός επέλεξε δερμάτινο σορτσάκι με παραδοσιακά κεντήματα και καπελάκι, χαρίζοντας στον κόσμο μια εικόνα διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα