Ο Παναγιώτης Θεόφιλος από το “Power of Love” παντρεύεται παίκτρια του “Voice”

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος από το “Power of Love” παντρεύεται παίκτρια του “Voice”
Παναγιώτης Θεόφιλος Instagram / @pan_theon_official

Με την πρώην παίκτρια του "The Voice" Δανάη Παναγιώτου θα παντρευτεί ο πρώην παίκτης του "Power of Love". Η πρόταση γάμου του Παναγιώτη Θεόφιλου και όσα είπε για τη σχέση τους.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος, πρώην παίκτης του “Power Of Love” παντρεύεται την αγαπημένη του Δανάη Παναγιώτου, πρώην παίκτρια του “The Voice”, με την οποία όπως δήλωσε ταιριάξαμε και κουμπώσαμε αμέσως.

Μπορεί στο ριάλιτι αγάπης ο νεαρός παίκτης να τα είχε φτιάξει για ένα διάστημα με την, επίσης, παίκτρια Άννα Λορένη, ωστόσο, η σχέση τους δεν κράτησε και τελικά βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Δανάης Παναγιώτου. 

Ο ίδιος της έκανε πρόταση γάμου την ημέρα των γενεθλίων του και εκείνη είπε το “ναι”.

“Ήρθα στην Κύπρο για δουλειές και έμεινα γιατί βρήκα τον έρωτα της ζωής μου. Δεν το είχα σχεδιάσει ακριβώς έτσι. Αλλά επειδή ήταν τα γενέθλιά μου και, παράλληλα, ήθελα να την “πιάσω στον ύπνο” και να μην καταλάβει τίποτα, μου βγήκε εκείνη τη μέρα στο δείπνο. Ταιριάξαμε αμέσως, κουμπώσαμε. Από την αρχή καταλαβαίνεις ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είσαι. Έχουμε πει ο γάμος να γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο, αλλά να δούμε πρώτα τι θα γίνει με τον κορονοϊό”, δήλωσε ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα