Ο Ryan Reynolds τρολάρει με εκρήξεις τη νέα του ταινία

Ο Ryan Reynolds τρολάρει με εκρήξεις τη νέα του ταινία
Ο Ryan Reynolds στο πάνελ για την ταινία "Deadpool 2" στο διεθνές φεστιβάλ Comic-Con 2018 Chris Pizzello/Invision/AP

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Twitter, ο ηθοποιός εμφανίζεται γαλήνιος να μιλά για την "ακινησία" της σκηνοθετικής ματιάς του Michael Bay ταν ξαφνικά στο φόντο ξετυλίγεται ένα σκηνικό κόλασης.

Το γνωστό troll του Χόλιγουντ Ryan Reynolds, γνωστός τελευταία για την ερμηνεία του ως Deadpool βρήκε ένα μοναδικό τρόπο να προμοτάρει τη νέα του ταινία “6 Underground” σε σκηνοθεσία Michael Bay, της οποίας την παραγωγή υπογράφει το Netflix.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Twitter, ο ηθοποιός εμφανίζεται γαλήνιος να μιλά για την”ακινησία” της σκηνοθετικής ματιάς του Bay όταν ξαφνικά στο φόντο ένα αυτοκίνητο εκτρέπεται της πορείας του και ένα δεύτερο εκτοξεύεται στον αέρα και εκρήγυνειται. Ο πανικός που επικρατεί πίσω από την πλάτη του δε φαίνεται να θορυβεί διόλου τον Reynolds.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick (επίσης γνωστοί για το Deadpool). Συμπρωταγωνιστούν οι Dave Franco, Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Ben Hardy, Manuel Garcia-Rulfo και Adria Arjona

Το “6 Underground” εστιάζει την ιστορία έξι πλούσιων που σκηνοθετούν τον θάνατό τους και στη συνέχεια αποφασίζουν να δαπανήσουν τον χρόνο και τις περιουσίες τους για να καταπολεμήσουν -σαν νέοι υπερήρωες- το έγκλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πιο ακριβή κινηματογραφική παραγωγή του συνδρομητικού καναλιού (θέση που μέχρι πρότινος καταλάμβανε το “Bright” του σκηνοθέτη του “Suicide Squad” David Ayer με τους Will Smith και Joel Edgerton).

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version