Ριάνα: Η πιο σέξι φωτογράφιση μόνο με εσώρουχα (μέχρι την επόμενη) κι ένα πρώην “καμάκι”

Ριάνα: Η πιο σέξι φωτογράφιση μόνο με εσώρουχα (μέχρι την επόμενη) κι ένα πρώην “καμάκι”
Η σέξι φωτογράφιση της Ριάνα Instagram / @badgalriri

Η Ριάνα ανήρτησε φωτογραφίες της από το λανσάρισμα της σειράς εσωρούχων της και αναστάτωσε τα πλήθη. Κανείς δεν περίμενε, όμως, ότι θα αναστατώσει μέχρι και τον πρώην της, ο οποίος της άφησε ερωτικό σχόλιο.

Είναι γνωστό το πόσο σέξι είναι η γνωστή τραγουδίστρια Ριάνα, ωστόσο, κάθε ωραία της εμφάνιση μας προκαλεί έκπληξη ξανά και ξανά.

Μια τέτοιου είδους φωτογράφιση έκανε πρόσφατα η ποπ σταρ, προκειμένου να λανσάρει τη σειρά εσωρούχων της και ανήρτησε δύο καρέ από την καμπάνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ριάνα εμφανίζεται σέξι, αισθησιακή και μυστήρια φορώντας τα εσώρουχα “Savage X Fenty by Rihanna” και ξαπλώνοντας πάνω σε ένα κρεβάτι με χρωματιστά, μεταξένια σεντόνια υπό χαμηλό φωτισμό.

Οι followers της ενθουσιάστηκαν από τις φωτογραφίες της και έσπευσαν να της κάνουν χιλιάδες likes και να της αφήσουν πολλά κολακευτικά σχόλια. Ωστόσο, ανάμεσα στα σχόλια ήταν και ένα που κανείς δεν περίμενε.

Ήταν από τον πρώην σύντροφο της Ριάνα, τον Κρις Μπράουν, ο οποίος καταδικάστηκε επειδή είχε ξυλοφορτώσει άγρια τη Ριάνα μέσα σε λιμουζίνα το 2009, ενώ πήγαιναν στην τελετή απονομής των Γκράμι.

Η θυελλώδης σχέση τους οδήγησε σε χωρισμό, απιστία και εκ νέου χωρισμό, ενώ οι φωτογραφίες της άγρια κακοποιημένης Ριάνα που είχαν κυκλοφορήσει, ακόμη μας στοιχειώνουν.

Ο Κρις Μπράουν σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της “I wanna be the lamp” (θα ήθελα να ήμουν η λάμπα), βάζοντας, μάλιστα, ένα χαμογελαστό emoji, στέλνοντας το δικό του ερωτικό μήνυμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version