Salt Bae: Ο διάσημος Τούρκος σεφ ανοίγει εστιατόριο στην Μύκονο

Salt Bae: Ο διάσημος Τούρκος σεφ ανοίγει εστιατόριο στην Μύκονο
Ο Τούρκος σεφ σε ένα από τα εστιατόριά του

Ο διάσημος Τούρκος κρεατέμπορας και σεφ Νουσρέτ Γιοκτσέ, ευρύτερα γνωστός ως Salt Bae από τη χαρακτηριστική κίνηση με την οποία αλατίζει τα φαγητά του, ετοιμάζεται να ανοίξει εστιατόριο στην Μύκονο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Νέο εστιατόριο στην Μύκονο ετοιμάζεται να ανοίξει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Νουσρέτ Γιοκτσέ, επεκτείνοντας την “αυτοκρατορία’ του. Άλλωστε, ο γνωστός σε όλους σεφ Salt Bae είναι ήδη μία πολύ δημοφιλής μορφή στα social media λόγω της κίνησης – σήμα κατατεθέν με την οποία ρίχνει αλάτι στο φαγητό.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, μαγειρεύοντας χθες για τους παίχτες του ελληνικού Survivor, κάτι που είχε κάνει και πέρυσι, στον πρώτο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την μαγειρική του δεν θα πρέπει να…. ξενιτευτούν, αλλά θα μπορούν να το κάνουν στο νησί των ανέμων. Αν και μένει να φανεί κατά πόσο προσβάσιμη μπορεί να είναι η κουζίνα τους στους Έλληνες, δεδομένου ότι μια μπριζόλα από τα χεράκια του μπορεί να αξίζει μέχρι και… 275 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο Salt Bae, που πλέον αποτελεί cult φιγούρα στα social media, έχει μία “αυτοκρατορία” με 13 εστιατόρια στην Τουρκία, τις ΗΠΑ και σε χώρες της Μέσης Ανατολής, που απασχολεί 400 εργαζόμενους και εκτιμάται ότι αξίζει περί τα 1,2 δισ. δολάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα