Σιλβέστερ Σταλόνε: Η αποκαλυπτική συνέντευξη με τις τρεις κόρες του

Σιλβέστερ Σταλόνε: Η αποκαλυπτική συνέντευξη με τις τρεις κόρες του
Συνέντευξη του Σιλβέστερ Σταλόνε με τις κόρες του Youtube / @Access Hollywood

Πρεμιέρα έκανε η τηλεοπτική σειρά - ριάλιτι "The Family Stallone" που αφορά τη ζωή της οικογένειας του Σιλβέστερ Σταλόνε. Τι δήλωσαν οι κόρες του για τη συμπεριφορά του μπαμπά τους όταν βγαίνουν ραντεβού.

Για πρώτη φορά στην ιστορική κινηματογραφική του καριέρα, ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Σιλβέστερ Σταλόνε κοιτάζει τον φακό με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Συγκεκριμένα, στις 17 Μαΐου, έκανε πρεμιέρα η τηλεοπτική σειρά – ριάλιτι “The Family Stallone” από την Paramount+, η οποία δίνει μια ματιά στη ζωή ενός από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, μαζί με τη σύζυγό του, Τζένιφερ Φλάβιν, και τις τρεις κόρες τους, την 20χρονη Σκάρλετ, την 24χρονη Σιστίν και την 26χρονη Σοφία (συν τα οικογενειακά κατοικίδια!).

Το πρώτο επεισόδιο του “The Family Stallone”

Στο πρώτο επεισόδιο ο Σταλόνε συναντά τον διάσημο ηθοποιό και φίλο του Αλ Πατσίνο για γεύμα. Ο 85χρονος θρύλος του κινηματογράφου αποκαλύπτει ότι, αν και ξέρει να στέλνει μηνύματα, δεν ξέρει πώς να βγάζει φωτογραφία με το τηλέφωνό του, οπότε ο Σταλονε προσπαθεί να του μάθει πώς να βγάζει selfie.

Επίσης, βλέπουμε πόσο υπερπροστατευτικός μπαμπάς είναι ο Σταλόνε, σε σημείο που να εκφοβίζει κάθε αγόρι που φέρνουν στο σπίτι οι κόρες του. Αυτήν την υπερπροστατευτικότητα τη βλέπουμε σε πλήρη εξέλιξη στο πάρτι γενεθλίων του, αφού η Σιστίν του κάνει φάρσα ότι είναι έγκυος με αποτέλεσμα ο Σταλόνε να φρικάρει και να λέει: “Θα γίνω Rambo, φίλε”.

Ο Σταλόνε και τα ραντεβού των κόρων του

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν ο Σιλβέστερ Σταλόνε μαζί με τις κόρες του, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του τηλεοπτικού ριάλιτι, οι Σκάρλετ, Σιστίν και Σοφία μίλησαν για το παραπάνω θέμα, αποκαλύπτοντας πως ήταν πολύ “σκληρά” τα ραντεβού τους με αγόρια, έχοντας ως πατέρα τον ηθοποιό.

Η οικογένεια Σταλόνε Evan Agostini/Invision/AP IMAGES


«Το να βγαίνεις ραντεβού όταν έχεις τον μπαμπά που έχουμε είναι δύσκολο», είπε η Σιστίν. «Την πρώτη φορά που ένα αγόρι ήρθε να συναντήσει τους γονείς μου και πήγαινε για το πρώτο φιλί, ήμουν τόσο αγχωμένη και ενθουσιασμένη. Και σηκώνει το βλέμμα προς το μπαλκόνι και λέει, “Θεέ μου. Τι είναι αυτό;”». Εξήγησε ότι το αγόρι τρόμαξε όταν είδε τη σιλουέτα του πατέρα της από το παράθυρο. «Είναι τόσο κινηματογραφικός για τους πιο περιττούς λόγους» είπε και συνέχισε: «Αυτό το αγόρι πήδηξε μέσα στο αυτοκίνητο, πήρε τους δρόμους και δεν τον είδα ποτέ ξανά».

Η Σοφία είπε ότι ο πατέρας τους γινόταν «Rambo με όπλα» όποτε έφερναν ένα αγόρι στο σπίτι. «Ήταν λίγο δύσκολο για τις αδερφές μου και εμένα να βρούμε μια σχέση», είπε η Σιστίν. «Όχι μόνο έχουμε το “Σταλόνε” κολλημένο στο επίθετό μας, αλλά και ο πατέρας μας είναι πολύ υπερπροστατευτικός και αρκετά εκφοβιστικός. Τώρα που μεγαλώσαμε και έχουμε σχέσεις αυτήν τη στιγμή, θα σκεφτόσαστε ότι θα ήθελε να κάνει μια προσπάθεια για να γνωρίσει το αγόρι. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα».

«Κάποια μέρα θα δείτε, σας βοηθάω, κορίτσια. Ξεφορτώνομαι αυτούς που είναι creepy», είπε ο ίδιος. Όταν ρωτήθηκε γιατί είναι τόσο προστατευτικός με την κόρη του, ο Σταλόνε είπε στη συνέντευξη ότι δεν εμπιστεύεται τις προθέσεις τους και ξέρει πώς μπορούν να είναι οι άντρες.

Στην οικογενειακή τους εκπομπή, τα κορίτσια μίλησαν για τις δυσκολίες τους να βρουν σύντροφο και η Σοφία είπε ότι ήταν «απίστευτα δύσκολο» να βρει κάποιον που να θέλει να βγαίνει ραντεβού μαζί της για αυτό που είναι και όχι για το επίθετο που έχει. Η Σιστίν είπε για το ίδιο θέμα: «Ένας άντρας έφερε το βιογραφικό του στο ραντεβού, ένας άλλος έφερε ένα σενάριο, άλλος είπε ότι ήταν επίδοξος ηθοποιός και εγώ είπα: “Με εμένα θέλεις να βγεις ραντεβού ή με τον Σταλόνε;”».

Ο ηθοποιός ελπίζει οι κόρες του να μείνουν για λίγο ανύπαντρες. «Ελπίζω να αποδειχθούν γεροντοκόρες», είπε ο Σταλόνε. «Δουλεύω πάνω σε αυτό. Να μείνουν σπίτι για πάντα». Ενώ η μαμά τους, Τζένιφερ Φλάβιν, είναι φιλική με τους συντρόφους τους που έρχονται στο σπίτι για να τους συναντήσουν, ο μπαμπάς τους φορά τη μάσκα του «Rambo» και δεν βγαίνει να τους χαιρετήσει. «Είναι πολύ δύσκολο», είπε η Σιστίν. «Είναι αρκετά εκφοβιστικός και τις περισσότερες φορές όταν έρχονται να συναντήσουν τους γονείς μου, δεν έρχονται ξανά, απλώς και μόνο επειδή είναι τόσο τρομακτικός».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα