Σπαλιάρας: Η μόνη γυναίκα με την οποία δεν θα κοιμόμουν είναι η Μέρκελ

default image

Ο Γιάννης Σπαλιάρας "ξαναχτύπησε". Τι απαντά στους επικριτές του για τη περιβόητη δήλωσή του

O Γιάννης Σπαλιάρας μιλώντας στην “Espresso” τρολάρει όσους τον κατέκριναν επειδή έχει πάει με 4.000 γυναίκες, ενώ διευκρινίζει ότι δεν θα έκανε σεξ με την Άνγκελα Μέρκελ.

“Μόνο εγώ κάνω σεξ σε αυτή τη χώρα; Τι έγινε ξαφνικά; Μπορεί να μην είμαι και ο καλύτερος στα μαθηματικά, αλλά έβαλα και τη λέξη «περίπου» πριν από τον αριθμό. Τι να πουν όσοι εργάζονται σε μπαρ στα νησιά που κοιμούνται με 2 και 3 διαφορετικές τουρίστριες κάθε βράδυ;” αναρωτιέται το γνωστό μοντέλο.

Σχολιάζοντας τα ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια για τον ίδιο στο twitter είπε: “Γέλασα με πάρα πολλά tweets που είναι και καυστικά. Έχω κάνει like σε αρκετά, αλλά διάβασα και τα σχόλια από κάποιους ταλαίπωρους που τους λυπάμαι”, αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο.

Μιλώντας για τη γυναίκα που έχει κάνει το καλύτερο σεξ στη ζωή του αποκαλύπτει ότι δεν ήταν μία αλλά δύο αφού ήταν δίδυμες αδελφές!

Παράλληλα, αναφέρει πως το.. κοντέρ σταμάτησε να μετράει καθώς είναι σε σχέση. ‘Σταμάτησε πριν από τρεις μήνες. Είμαι σε σχέση πλέον”, είπε εννοώντας τη Ζωή Τζάνη.

Τέλος, για τη σύγκριση με τον Πέτρο Τατσόπουλο, αποκάλυψε: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε συμπέσει σε κάποιες παρτενέρ. Τη μισή Αθήνα εκείνος, 4.000 εγώ… ε δεν μπορεί, όπως λέει και το τραγούδι “Κάπου την έχουμε πατήσει…”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα