Στάθης Σχίζας: Έκανε τατουάζ το όνομα της Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας: Έκανε τατουάζ το όνομα της Παναγιώταρου
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας glomex - skai tv

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησαν για τη σχέση τους, με τον νικητή του Survivor να αποκαλύπτει πως "χτύπησε" τατουάζ το όνομα της συντρόφου του.

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Το ζευγάρι μίλησε για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ ο νικητής του Survivor 2022 αποκάλυψε πως έχει κάνει τατουάζ το όνομα της συντρόφου του.

«Το καλοκαίρι κάναμε ήσυχα πράγματα. Ήμασταν σε πολύ χαλαρά νησιά. Οι διακοπές δεν ήταν χλιδάτες. Ήμασταν από τα λίγα ζευγάρια της showbiz που κάναμε χαλαρές διακοπές. Σε σπίτια φίλων κυρίως μείναμε. Δεν περίμενα έναν νικητή Survivor για να ζήσω και να κάνω χλιδάτες διακοπές. Δε θεωρώ ότι προκαλέσαμε. Εγώ δουλεύω από 16 χρονών, έχω τα δικά μου χρήματα. Μία φορά πέτυχα τον Στάθη να ψάχνει κινητό, τώρα δεν ξέρω τις άλλες. Έχουμε απομυθοποιήσει αυτά που έχουμε ζήσει, το επόμενο βήμα το αφήνουμε στον χρόνο» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν περιμέναμε ένα Survivor για να πάμε διακοπές. Είχα και δουλειές. Μετά το παιχνίδι αρχίζουν και ασχολούνται με τη ζωή μας και μου κακοφάνηκε. Κάναμε και διακοπές πριν το παιχνίδι», είπε από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας.

Ενώ για το τατουάζ που “χτύπησε” με το όνομα της Αλεξάνδρας, ο ίδιος δήλωσε: «Το όνομα της Αλεξάνδρας το έχω κάνει τατουάζ από πέρσι. Τώρα δε μπορώ να στο δείξω».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Στάθης Σχίζας: Το τατουάζ με το όνομα της Παναγιώταρου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πρόσφατα το τατουάζ του Στάθη Σχίζα, μέσω ανάρτησης στο Instagram, λέγοντας πως ο νικητής του Survivor έχει “χτυπήσει” το εν λόγω τατουάζ στα πλευρά του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα