Survivor: Ο Σπαλιάρας στην εθνική μπάσκετ στα 15 του

Survivor: Ο Σπαλιάρας στην εθνική μπάσκετ στα 15 του

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι γνωστός για πολλά πράγματα, εκτός του ότι ήταν (και) μπασκετμπολίστας

Μια φωτογραφία-ρετρό του Γιάννη Σπαλιάρα από την ηλικία των 15 ετών, έχει γίνει τις τελευταίες ώρες viral στο ελληνικό διαδίκτυο.

Ο παίκτης του Survivor συμμετείχε το μακρινό 1991 σε διεθνές τουρνουά που έγινε στη πόλη Ροσέλ της Γαλλίας, ως μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ Παίδων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το evros-news.gr που έφερε στη δημοσιότητα το καρέ, μπασκετμπολίστας είχε μέτριες επιδόσεις και χρησιμοποιούνταν αλλαγή για λίγα λεπτά. Η θέση του ήταν 5αρι (ψηλός).

 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, πριν γίνει μοντέλο και ηθοποιός έπαιζε μπάσκετ στις ομάδες του Κρόνου και του Αρίωνα. Με την ομάδα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου αγωνιζόταν όντας μαθητής ακόμη, όταν κλήθηκε στην εθνική για το εν λόγω τουρνουά. Το  1995, στα 20 χρόνια του πήρε μεταγραφή για το Χαϊδάρι, στην ομάδα της Δάφνης, που τότε έπαιζε στη Γ’ Εθνική.

Η μπασκετική του καριέρα στη Δάφνη τέλειωσε νωρίς, γιατί έφυγε για Σιγκαπούρη, για τον διαγωνισμό ομορφιάς Mr Manhunt International, την εποχή που έκανε τα πρώτα επιτυχημένα βήματά του ως μοντέλο. Όσο για τις οπαδικές του προτιμήσεις, ο Γ. Σπαλιάρας που έχει μεγαλώσει στο Μπραχάμι, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως υποστηρίζει την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα