Sydney Sweeney: “Δεν τα βγάζω πέρα με τα λεφτά που παίρνω”

Sydney Sweeney: “Δεν τα βγάζω πέρα με τα λεφτά που παίρνω”
Η Sydney Sweeney Jordan Strauss/Invision/AP

Η Sydney Sweeney υποστηρίζει ότι δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τα λεφτά του Χόλυγουντ, παρόλο που τον περασμένο Ιανουάριο αγόρασε ένα σπίτι 3 εκατ. δολαρίων.

Τι κι αν πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της εποχής μας, η σταρ του «Euphoria» Sydney Sweeney παραδέχεται πως “τα βγάζει πέρα δύσκολα”…

Όπως αποκάλυψε η ίδια, το πορτοφόλι της δεν είναι και τόσο γεμάτο ώστε να κάνει ένα διάλειμμα έξι μηνών για να απολαύσει μία πλούσια ζωή, ενώ συμπλήρωσε ότι δυσκολεύεται με την αποπληρωμή των λογαριασμών της.

«Αν ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα έξι μηνών, δεν έχω εισόδημα για να το καλύψω», είπε πρόσφατα στο The Hollywood Reporter.

«Δεν έχω κάποιον να με υποστηρίζει, δεν έχω κανέναν στον οποίο μπορώ να στηριχθώ, να πληρώσω τους λογαριασμούς μου ή να καλέσω για βοήθεια», τόνισε η ίδια και συνέχισε: «Δεν πληρώνουν όπως παλιά για τα πνευματικά δικαιώματα».

Η 24χρονη σημείωσε ότι συνεχίζει τη συνεργασία της για καμπάνιες στους γνωστούς Οίκους, Miu Miu, Laneige και Armani, ωστόσο δεν κερδίζει τόσο πολλά χρήματα από τη δουλειά της, όσα νομίζει ο κόσμος.

Ενώ τα γνωστά ονόματα συνεχίζουν να πληρώνονται καλά, το νέο “αίμα” στη showbiz έχει πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, υποστηρίζει. «Πρέπει να δώσω το 5% στον δικηγόρο μου, το 10% στους πράκτορές μου, το 3% ή κάτι τέτοιο στον διευθυντή της επιχείρησής μου», είπε η σταρ που ήταν υποψήφια για Emmy.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η Sydney Sweeney αγόρασε τον περασμένο Ιανουάριο ένα σπίτι 3 εκατομμυρίων δολαρίων. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν σε θέση να αγοράσω ένα σπίτι», είπε. «Θέλω να μπορώ να μείνω εκεί».

«Πρέπει να πληρώνω τους επικοινωνιολόγους μου κάθε μήνα και τα χρήματα αυτά είναι περισσότερα από την υποθήκη του σπιτιού μου», είπε η ηθοποιός και συνέχισε «αν απλώς καθόμουν, δεν θα μπορούσα να αντέξω οικονομικά τη ζωή μου στο Λος Άντζελες. Κλείνω συμφωνίες γιατί πρέπει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα