Τάνια Τσανακλίδου: “Δεν είμαι κομματόσκυλο, θέλω να μπορώ να μιλάω”

Τάνια Τσανακλίδου: “Δεν είμαι κομματόσκυλο, θέλω να μπορώ να μιλάω”
Τάνια Τσανακλίδου PAPADAKIS PRESS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου μίλησε για τον λόγο που δεν έχει ταχθεί σε κάποιο κόμμα, για το πώς την επηρέασε ο χρόνος, αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που υπάρχουν σε πολλά σπίτια.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι!” η διάσημη ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου.

Μιλώντας, αρχικά, για την επερχόμενη μεγάλη συναυλία της, είπε: Το “Μαγικό Κουτί 2” έρχεται σαν μια πολύ φυσιολογική συνέχεια του “Μαγικού Κουτιού 1”, που το είχα κάνει το 1996 για πρώτη φορά. Είναι μια παράσταση με πάρα πολλά θεατρικά στοιχεία, είναι μια παράσταση που σε κάνει να αισθάνεσαι. Μιλά για την αγάπη”.

Ερωτηθείσα για το εάν την έχουν προσεγγίσει ποτέ από πολιτικές παρατάξεις για να ενταχθεί σε αυτές, αλλά και για το εάν την σχολιάζουν αρνητικά λόγω του καυστικού λόγου της στα social media, απάντησε: “Βεβαίως με έχουν προσεγγίσει. Είμαι προσανατολισμένη σε έναν γενικότερο χώρο, σε έναν κεντροαριστερό ή αριστερό χώρο. Αλλά δεν είμαι κομματόσκυλο. Εάν ταχθείς σε ένα κόμμα, δεν μπορείς να κρίνεις. Είσαι υποχρεωμένος να το βουλώσεις. Και εγώ δεν θέλω να το βουλώσω, θέλω να μπορώ να μιλάω. Φυσικά, πολλοί με βρίζουν στα social media που μιλάω ανοιχτά. Αλλά δεν με νοιάζει καθόλου, ο καθένας έχει τη γνώμη του”.

Όσον αφορά το MeToo, η Τάνια Τσανακλίδου δήλωσε σχετικά: “Είναι πάρα πολύ καλό που αυτή η ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται, γιατί πιστεύω ότι στα περισσότερα σπίτια υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει κακοποιηθεί με κάποιον τρόπο. Δεν ξέρω κανέναν στο περιβάλλον μου. Με κάποιον τρόπο, όλοι μας έχουμε υποστεί κακοποίηση”.

Αναφερόμενη στον χρόνο και πώς την άλλαξε, η αγαπημένη καλλιτέχνις είπε: Έχει υποστεί φθορές η φωνή μου από τον χρόνο, όπως και το σώμα μου. Το πνεύμα μου, η αλήθεια είναι ότι βελτιώθηκε από τον χρόνο. Και αυτό είναι ένα πολύ καλό αντιστάθμισμα. Όσον αφορά τη φωνή μου, πηγαίνω σε δάσκαλο και κάνω μαθήματα, όπως πηγαίνει ο αθλητής στον προπονητή του. Αισθάνομαι ότι αν δεν πάω, δεν έχω προετοιμαστεί σωστά για τη δουλειά”.

Τέλος, η Τάνια Τσανακλίδου μίλησε για τη ζωή στο Πήλιο, όπως την βιώνει τα τελευταία χρόνια. Όταν απέκτησα αυτό το σπιτάκι στο χωριό μου στο Πήλιο, υπέστην μία γείωση, που νομίζω με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Γιατί ήταν τα μυαλά μου λίγο πάνω από το κεφάλι μου, όπως οφείλουν να είναι τα μυαλά κάθε νέου ανθρώπου”, ανέφερε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα