Τεό Θεοδωρίδης: Από τις πασαρέλες στη σύλληψη για ναρκωτικά και τη νέα ζωή με τα δίδυμα

Τεό Θεοδωρίδης: Από τις πασαρέλες στη σύλληψη για ναρκωτικά και τη νέα ζωή με τα δίδυμα
Τεό Θεοδωρίδης

Το μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το πως έμπλεξε με τα ναρκωτικά, τη σύλληψη που του κόστισε τη λαμπρή καριέρα στο χώρο της μόδας, αλλά και πως άλλαξε η ζωή του με τον ερχομό των δίδυμων παιδιών του.

Σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, τέσσερα χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, ο Τεό Θεοδωρίδης μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μετά τα μεσάνυχτα” για τη διεθνή καριέρα του στο μόντελινγκ, το πως έμπλεξε με τα ναρκωτικά, αλλά και τη ζωή του ως νέος μπαμπάς εδώ και λίγο καιρό.

Ειδικά για το θέμα των ναρκωτικών, αποκάλυψε ότι τα ξεκίνησε στην εφηβεία, περισσότερο ως αντίδραση.

Η ζωή που έκανε, σε συνδυασμό με την καριέρα που ακολούθησε στις πασαρέλες του εξωτερικού, τον έσπρωξαν ακόμη πιο βαθιά στον κόσμο των ναρκωτικών, αφού ένιωθε πως έχανε τον εαυτό.

Μίλησε επίσης ανοιχτά και για τη σύλληψή του στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας ότι μετά από τόσα χρόνια έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτό που έγινε τον βοήθησε να να εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα.

Στην πορεία της καριέρας μου άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Ξεκίνησα τα ναρκωτικά για ψυχαγωγικούς λόγους. Όταν με συνέλαβαν για την κοκαΐνη, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Επιφανείς άνθρωποι ήρθα στο δικαστήριο να με στηρίξουν. Η οικογένειά μου έπαθε σοκ με τη σύλληψή μου, έχασαν 20 χρόνια από τη ζωή τους. Οι συνθήκες μέσα στη φυλακή ήταν τριτοκοσμικές. Έμεινα στη φυλακή για έξι χρόνια. Μέσα στη φυλακή ένιωθα πραγματικά ελεύθερο”, είπε μεταξύ άλλων ο Τεό Θεοδωρίδης.

Έχοντας γίνει για πρώτη φορά πατέρα πριν από λίγες ημέρες, μίλησε επίσης για τη γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του, αλλά και για τα δίδυμα που έφεραν μαζί στον κόσμο: “Όταν είδα τα μωρά, ένιωσα δέος” είπε συγκινημένος.

Αποκάλυψε τέλος ότι αυτές τις πρώτες ημέρες κοιμάται μόνο τέσσερις ώρες την ημέρα, προκειμένου να βοηθάει τη σύζυγό του στη φροντίδα των διδύμων όσο περισσότερο μπορεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα