Θάνος Καλλίρης: “Ο Ηλίας Ψινάκης με μισούσε και με σιχαινόταν”

Θάνος Καλλίρης: “Ο Ηλίας Ψινάκης με μισούσε και με σιχαινόταν”
Θάνος Καλλίρης GLOMEX

Ο διάσημος τραγουδιστής περιέγραψε την γνωριμία του με τη Ναταλία Γερμανού, που εξελίχθηκε σε σχέση, ενώ αποκάλυψε μια αντιπάθεια που είχε στην showbiz και την οποία δεν γνωρίζαμε.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” βρέθηκε την Πέμπτη (08/12) ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του και την αντιμετώπιση από τους θαυμαστές του, την γνωριμία του με την Ναταλία Γερμανού, αλλά και την κόντρα του με τον Ηλία Ψινάκη.

Στην αρχή, όμως, της εκπομπής, ο γνωστός τραγουδιστής, επιβεβαίωσε την ιστορία που τον θέλει να έχει σώσει την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό. Η Αγγελική Νικολούλη το ξέρει ότι την έσωσα από πνιγμό, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Κολυμπούσα και από πίσω πνιγόταν και φώναζε “βοήθεια”. Δεν υπήρχε κανείς να την σώσει, την έσωσα εγώ. Είχε φουσκοθαλασσιά. Δεν θυμάμαι αν είχε κράμπα ή αν δεν ήξερε να κολυμπάει”, ανέφερε σχετικά.

Πώς γνωρίστηκε με τη Ναταλία Γερμανού

Ο Θάνος Καλλίρης, που υπήρξε ένα από τα ποπ είδωλα της δεκαετίας του ’80, όπου ξεχώρισε μέσα από τους Bang και τη συμμετοχή τους στην Eurovision με το Stop!, περιέγραψε τη γνωριμία του με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία εξελίχθηκε σε σχέση.

Η Ναταλία δεν ήταν γνωστή τότε. Ήταν και η απαρχή του κίτρινου Τύπου τότε που αναδείκνυε τα ζευγάρια. Είχαμε σχέση δηλαδή και μετά το έμαθε κι ο κόσμος. Η Ναταλία ήταν μία ραδιοφωνική παραγωγός. Οι Bang της γράψαμε τα μουσικά σήματα της εκπομπής της, που τότε γράφαμε σε όλους τους διάσημους, στον Τσαουσόπουλο, τον Αβραάμογλου, στα Νέα του Ant1. Έτσι τα έφτιαξα με τη Ναταλία”, είπε.

“Στο στούντιο γνωρίστηκα με τη Ναταλία, που ούτε καν ήξερα ότι είναι η κόρη του Γερμανού, και ήταν μια κοπέλα που την έκαναν μεταγραφή ο Ant1 από τον ΣΚΑΪ. Το ραδιόφωνο του Ant1 φουντώνει τότε και είχε στο πρόγραμμα μία εκπομπή που λεγόταν Κλαμπ Σάντουιτς. Κι εμείς αναλαμβάνουμε να της γράψουμε τα σήματα. Έρχεται η Ναταλία με νάζι εκεί, με καρακαμάκωσε… εκείνη. Αυτό είναι γνωστό, το ξέρει, το ‘χει αποδεχτεί. Κι εγώ κάποια στιγμή τσίμπησα και μάσησα και ήμασταν 5μιση χρόνια μαζί”, ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

“Την αγαπώ. Κατά καιρούς κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας, το ‘χουμε «τσακαλώσει» πολύ με ζήλιες και τα λοιπά. Δίνουμε την αστεία πλευρά της σχέσης μας που ήταν πολύ καλή, υγιής και όμορφη”, κατέληξε.

Η κόντρα με την Ηλία Ψινάκη

Στη συνέχεια, ο διάσημος τραγουδιστής αναφέρθηκε σε μια αντιπάθεια που είχε στην showbiz και την οποία δεν γνωρίζαμε.

“Εγώ τότε είχα δεσμό με τη Ναταλία Γερμανού. Ήμουν ήδη established στα μουσικά δρώμενα και μου μετέφερε έναν τεράστιο ανταγωνισμό και ζήλια από τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Θυμάμαι μάλιστα ότι εγώ έβγαζα τότε έναν καινούργιο δίσκο και είχε πει στη Ναταλία: “Αν ο Καλλίρης κάνει χρυσό δίσκο, εγώ θα βγω γυμνός στους δρόμους”, κάτι τέτοιο της είχε πει”, ανέφερε.

“Δεν ξέρω γιατί με μισούσε, δεν ξέρω γιατί με σιχαινόταν. Μου είχε μεταδώσει μία πολύ μεγάλη απέχθεια, επειδή ήμουν ένα pop είδωλο πιο μουσικά ολοκληρωμένο, έπαιζα κιθάρα, έγραφα μουσικές, έκανα ενορχηστρώσεις και τα λοιπά. Είχε βγάλει μία κόντρα τότε που δεν την καταλάβαινα και μάλιστα το έχασε το στοίχημα, γιατί έγινε τελικά χρυσός ο δίσκος”, κατέληξε ο Θάνος Καλλίρης για τον Ηλία Ψινάκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα