That ’70s Show: Ο Danny Masterson κατηγορείται για βιασμό 3 γυναικών

That ’70s Show: Ο Danny Masterson κατηγορείται για βιασμό 3 γυναικών
Danny Masterson AP Youtube

Ο Danny Masterson, ηθοποιός που έπαιζε στην γνωστή αμερικανική σειρά That '70s Show, κατηγορείται ότι βίασε 3 γυναίκες μεταξύ του 2001 και του 2003. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Ο ηθοποιός Danny Masterson, που υποδύθηκε τον χαρακτήρα Steven Hyde στην πολυαγαπημένη σειρά That ’70s Show, κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών, οι οποίες ήταν 20 ετών περίπου, στις αρχές του 2000.

Σύμφωνα με το BBC, ο 44χρονος Masterson, αρνείται όλες τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι πίσω από την δίωξή του κρύβεται η τοπική εκκλησία της Σαηεντολογίας, της οποίας ήταν μέλος παλαιότερα. Ο ίδιος είναι παντρεμένος από το 2011 με το μοντέλο Bijou Phillips.

Ο ηθοποιός αν κριθεί ένοχος, θα έρθει αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 45 ετών. Ο δικηγόρος του Masterson, Tom Mesereau, δήλωσε για την υπόθεση:

“Ο πελάτης μου είναι αθώος. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κύριος Masterson και η γυναίκα του είναι πραγματικά σοκαρισμένοι καθώς, αυτές οι περίπου 20 ετών ψευδείς εικασίες μετατράπηκαν ξαφνικά σε πραγματικές κατηγορίες. Όμως δεν ανησυχούν, αφού γνωρίζουν ότι η αλήθεια της υπόθεσης θα φανεί”.

Το 2017, όταν αποκαλύφθηκαν κατηγορίες, το Netflix είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον ηθοποιό, καθώς έπαιζε στην σειρά The Ranch, της γνωστής πλατφόρμας. Ο ίδιος είχε υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας:

“Ποτέ δεν κατηγορήθηκα για κάποιο έγκλημα, πόσο μάλλον να καταδικαστώ για ένα. Σε αυτή τη χώρα, θεωρείται ότι είσαι αθώος, έως ότου αποδειχθεί ότι είσαι ένοχος. Στο τρέχον ζήτημα όμως, φαίνεται ότι θεωρείσαι ένοχος τη στιγμή που σου προσάπτονται κατηγορίες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα