Θωμαή Απέργη: “Χάθηκα γιατί πάθαινα 4 επιληπτικές κρίσεις τη μέρα, είχα απώλεια μνήμης”

Θωμαή Απέργη: “Χάθηκα γιατί πάθαινα 4 επιληπτικές κρίσεις τη μέρα, είχα απώλεια μνήμης”
Η Θωμαή Απέργη

Η τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη μίλησε για τις δύσκολες κρίσεις επιληψίας που αντιμετώπισε, οι οποίες την οδήγησαν να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Καλεσμένη στο “The 2night Show” βρέθηκε η Θωμαή Απέργη το βράδυ της Τρίτης (21/06), όπου παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την υγεία της και τις κρίσεις επιληψίας που αντιμετώπισε, τις οποίες τελικά κατάφερε να ξεπεράσει μετά από μεγάλη προσπάθεια.

«Θα ήθελα να μοιραστώ πως αντιμετωπίζω πρόβλημα επιληψίας από τα 18 μου χρόνια. Με το που πήγα δηλαδή να σπουδάσω, προέκυψε αυτό. Όλη αυτή την περίοδο των χρόνων που με έμαθε το κοινό και κάνω αυτή τη δουλειά το είχα αυτό το πρόβλημα. Κανείς δεν το ήξερε και μάλιστα σε κάποιες περιόδους, λόγω του άγχους, είχα περισσότερες εξάρσεις», ανέφερε αρχικά η Θωμαή Απέργη.

«Όταν έκανα το off στη διαδρομή μου, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε μετά από ένα σημείο που έφτασα να έχω συνεχείς κρίσεις. Δηλαδή τέσσερις την ημέρα, τις πιο σοβαρού τύπου που έχουν και κάποιες ακόλουθες συνέπειες. Συνήθως το πάθαινα το πρωί με λιποθυμία και πάντα σε μένα προσωπικά συνοδευόταν με το να δαγκώνω τη γλώσσα μου, σε πολύ άσχημο βαθμό και πολλές φορές έχω πάει στο γναθοχειρουργικό και μετά με απώλεια μνήμης για αρκετό διάστημα», είπε στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια.

«Σκέψου πως πάθαινα τέσσερις συνεχόμενες κρίσεις από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Ήμουν μόνη μου και όταν ξυπνούσα, συνήθως έπαιρνα τηλέφωνο, οι γονείς μου αμέσως καταλάβαν τι είχε συμβεί και έρχονταν. Ήταν πολύ δύσκολο. Είναι σοβαρό, αλλά υπάρχουν αγωγές που μπορούν να βοηθήσουν και το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι μπορείς να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή. Το ανακάλυψα μόλις πήγα να σπουδάσω μαζί με τον θυροειδή που βγήκε τότε, μάλλον ήταν ψυχοσωματικό που έφυγα από το σπίτι σαν μοναχοπαίδι. Έκτοτε συνέβαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ήξερα πάντα ότι οφείλεται στην αϋπνία μου, την κούραση μου και το άγχος μου», συμπλήρωσε η Θωμαή Απέργη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα