Τι συμβαίνει με τον Justin Bieber; Έντρομοι οι φαν του

Τι συμβαίνει με τον Justin Bieber; Έντρομοι οι φαν του

Οι φανατικοί ακόλουθοι του Justin Bieber ανησυχούν για την υγεία του μετά την τελευταία "περίεργη" εμφάνιση του διάσημου τραγουδιστή.

Οι φανς του Justin Bieber φοβούνται πως κάτι δεν πάει καλά (εκ νέου) με την υγεία του μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο που δεν τον δείχνει και στα καλύτερά του.

Τα πλάνα 18 μόλις δευτερολέπτων έρχονται από το Μανχάταν. Ο 24χρονος καταγράφεται να μιμείται κάποιον θαυμαστή του που μόλις είχε συναντήσει. Αλλά όταν μια κοπέλα προσπαθεί να βγάλει φωτογραφία μαζί του, εκείνος την αγκαλιάζει με τρεμάμενο χέρι, κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις. Πολλοί έγραψαν στα social media που ενδεχομένως άρχισε εκ νέου χρήση ναρκωτικών ουσιών, ή απλά… τρολάρει.

Το επίμαχο απόσπασμα στο 0.45 του βίντεο:

Και εδώ:

Το 2016 ο τραγουδιστής είχε δηλώσει πως δεν ήθελε να έχει κατ΄ιδίαν συναντήσεις με θαυμαστές του γιατί αυτό του προκαλούσε αυξημένο στρες που δεν μπορούσε να διαχειριστεί.

Το 2011 άλλωστε δήλωνε στο NME:

“Υπάρχει μοναξιά όταν είσαι σε περιοδείες. Οι άνθρωποι βλέπουν την λάμψη και όλα τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν, δεν γνωρίζουν όμως την άλλη πλευρά. Η ζωή αυτή μπορεί να σε διαλύσει. Πέφτω συνεχώς σε κατάθλιψη. Νιώθω απομονωμένος. Είσαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου, με όλους αυτούς τους θαυμαστές γύρω σου, με τους paparazzi να σε ακολουθούν παντού και η κατάσταση ξεφεύγει. Όταν δεν μπορείς να πας ή να κάνεις οτιδήποτε μόνος σου, γίνεται καταθλιπτικός. Δεν θα το ευχόμουν αυτό σε κανέναν”.

Ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί στο παρελθόν και βρέθηκε στην κατοχή του Sizzurp, ένα κοκτέιλ με σταδιακή επίδραση που οδηγεί στην υπερδιέγερση. Τα ενεργά συστατικά στο σιρόπι είναι η κωδεΐνη και η προμεθαζίνη. Πρόκειται για ένα αρκετά εθιστικό κοκτέιλ που περιέχει ζάχαρη και πολλοί το συνδυάζουν με αλκοόλ, κάτι που μπορεί να το κάνει άμεσα θανατηφόρο. Ο ίδιος είχε κάνει απόπειρα απεξάρτησης πριν μερικούς μήνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα