Το "αντίο" της Τζένης Χειλουδάκη στην Τζούλια Μπάρκα

Τζένη Χειλουδάκη
Τζένη Χειλουδάκη NDP PHOTO AGENCY

Η Τζένη Χειλουδάκη, με την οποία στο παρελθόν είχαν ιστορικές κόντρες στα παράθυρα των μεσημεριανών εκπομπών, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook αφιερωμένη στην Τζούλια Μπάρκα.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζούλια Μπάρκα άφησε την τελευταία της πνοή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, την Τρίτη 28 Μαΐου.

Η Τζένη Χειλουδάκη, με την οποία στο παρελθόν είχαν ιστορικές κόντρες στα παράθυρα των μεσημεριανών εκπομπών, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αφιερωμένη στην Τζούλια Μπάρκα.

Με ένα στιγμιότυπο από έναν τηλεοπτικό καβγά τους και με ένα ειλικρινές κείμενο, η Τζένη Χειλουδάκη αποχαιρέτησε την γνωστή ηθοποιό, που μεσουράνησε την δεκαετία του 1980.

Δείτε την ανάρτηση:

"Στις εποχές της απόλυτης νιότης και τρέλας,αυτές τις εποχές που με τύφλωναν ανόητα και ανούσια πράγματα ξοδεύτηκα σε απόλυτες ξεφτίλες στα τηλεοπτικά καναλάκια... Δυστυχώς ,αυτό θα με στοιχειώνει μέχρι την τελευταία μου ανάσα... Όμως προχώρησα και αγκάλιασα τα πραγματικά όμορφα αυτής της ζωής... Όσο και να φτύνω όμως τα ξεχασμένα ανόητα χρόνια εκείνα που η δίψα για δημοσιότητα έκανε το τέρας μέσα μου να κυριαρχεί, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι ακριβώς αυτά τα χρόνια έπλασαν τη Τζένη του σήμερα... Αντίο Τζούλια... Δεν υποφέρεις πια... Είσαι χαρούμενη και γελάς ενώ ταξιδεύεις στο σύμπαν..."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε η Τζούλια Μπάρκα

SHARE:

24Media Network