Τροχαίο ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη – “Ξαφνικά ένα μεγάλο μπαμ”

Τροχαίο ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη – “Ξαφνικά ένα μεγάλο μπαμ”
Δήμητρα Αλεξανδράκη Instagram / @dimitraalexandraki1

Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της είχε η γνωστή influencer και μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη. Είναι καλά στην υγεία της. Οι αναρτήσεις της στο Instagram.

Τροχαίο ατύχημα είχε το απόγευμα της Δευτέρας (24/04) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer και μοντέλο, ανήρτησε, αρχικά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είχε ένα ατύχημα, αλλά είναι καλά στην υγεία της.

Παιδιά είμαι καλά. Λίγο ζαλισμένη από το χτύπημα αλλά όλα καλά! Δεν είμαι στο νοσοκομείο. Έχω δουλειά που πρέπει να τελειώσω, θα τα πούμε αργότερα! Σας υπέρ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον” έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα βίντεο από το σημείο του τροχαίου και εξήγησε πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα, ενώ συμβούλευσε τους ακόλουθούς της να προσέχουν στον δρόμο.

Προσοχή στον δρόμο. Τα μάτια μπροστά. Ήμουν σταματημένη σε κόκκινο σηματοδότη και με άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου! (Δεν φρέναρα απότομα, δεν ήμουν εν κινήσει). Ξαφνικά ένα μεγάλο μπαμ, με κράτησε η ζώνη να μη φύγω μπροστά. Ασυναίσθητα το δεξί πόδι στο φρένο, το τέντωσα να μην χτυπήσω και τον μπροστά μου, απλά ο αυχένας και το κεφάλι μου τραντάχτηκαν αρκετά γιατί έπεσε χωρίς φρένα όπως βλέπετε στο βίντεο. Είμαστε όλοι καλά. 1-2 μέρες κεφάλι/αυχένας θα έρθουν στη θέση τους! Αυτό έχει σημασία! Τα υπόλοιπα λαμαρίνες είναι! Φτιάχνονται!”, ανέφερε.

Οι αναρτήσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Instagram / @dimitraalexandraki1

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα