Τζένη Μπότση: Η θηλυκότητα, το sex symbol και η ενόχλησή της για τη λέξη “μανούλα”

Τζένη Μπότση: Η θηλυκότητα, το sex symbol και η ενόχλησή της για τη λέξη “μανούλα”
Τζένη Μπότση Glomex

Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε την χρονική στιγμή που συνειδητοποίησε την θηλυκότητά της, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο ενοχλήθηκε όταν δημοσιογράφος την προσφώνησε "μανούλα".

Στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” του Alpha φιλοξενήθηκε την Κυριακή (30/04) η γνωστή ηθοποιός Τζένη Μπότση, η οποία μίλησε για τους ρόλους που έχει παίξει στην τηλεόραση, αλλά και για την μητρότητα.

«Δεν ταυτίζομαι πλήρως με κανέναν από τους ρόλους μου» δήλωσε σε σχετική ερώτηση, ωστόσο, εξήγησε πως υιοθετεί κάποια χαρακτηριστικά τους. «Όμως, από όλους κλέβω πράγματα που με βοηθούν και στην πραγματική ζωή. Από το “Σημάδι του έρωτα”, που μέχρι τότε ήμουν ένα αγοροκόριτσο, συνειδητοποίησα ότι είμαι και γυναίκα, ότι είμαι θηλυκό. Δεν είχα καμία θηλυκότητα πάνω μου έως τότε. Έκανα εκείνον τον ρόλο και το ανακάλυψα» είπε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η Τζένη Μπότση κλήθηκε, επίσης, να σχολιάσει την ενόχλησή της σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο οποίος την αποκάλεσε μανούλα, πριν από μερικούς μήνες. Όπως είπε:

«Ήταν ένα απόσπασμα από πράγματα που είχα πει πριν κι είχαν μία συναισθηματική φόρτιση για εμένα. Μιλάγαμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο που με είχε φορτίσει συναισθηματκά. Μετά γελάγαμε και με τον δημοσιογράφο. Παρόλα αυτά δεν μου αρέσει το υποκοριστικό και είμαι υπερήφανη που είμαι μάνα. Το πώς θα με προσφωνήσει η κόρη μου είναι κάτι που θα γίνει σπίτι μας. Δεν είναι ωραίο να μειώνουμε το μεγαλείο της μητρότητας. Και ειδικά για μένα που έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί, δεν θέλω να το μειώσω καθόλου. Θέλω να το έχω πολύ ψηλά. Θέλει πολλά κότσια για να τα κάνεις όλα αυτά».

«Έχουμε ποινικοποιήσει κάποιες λέξεις, θεωρούμε ότι η λέξη “μάνα” έχει μία σκληρότητα αλλά δεν έχει. Έχουμε βάλει κάποιες λέξεις ότι έχουν μία επιθετικότητα, δεν έχουν, εμείς τις κάνουμε. Εγώ την αγαπώ τη λέξη “μάνα”», συμπλήρωσε.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Ναταλία Γερμανού έκανε δέκα γρήγορες ερωτήσεις στην Τζένη Μπότση, μία εκ των οποίων αφορούσε την πιο αστεία φήμη που έχει ακουστεί ποτέ για την ίδια. «Ότι είμαι sex symbol» απάντησε η ηθοποιός και μαζί με την παρουσιάστρια ξέσπασαν σε γέλια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα