Τζόυς Ευείδη: “Δεν έχω υπάρξει ‘καριερόσκυλο’ στη ζωή μου”

Τζόυς Ευείδη: “Δεν έχω υπάρξει ‘καριερόσκυλο’ στη ζωή μου”
Τζόυς Ευείδη papadakispress

Για τη σχέση της με το θέατρο και το κεφάλαιο "καριέρα" μίλησε η Τζόυς Ευείδη, τονίζοντας ότι δεν έκανε ποτέ τη ζωή της κόλαση για μία δουλειά.

Μία εφ’ όλης της συνέντευξη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη, μιλώντας για το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και τη σχέση της με το θέατρο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή έχει τρακ και μάλιστα πως αποφεύγει να κοιτάζει τους θεατές, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για τις συναδέλφους της Μαρία Λεκάκη και Σοφία Βογιατζάκη, με τις οποίς μοιράζεται το καμαρίνι της στη θεατρική παράσταση “Μπαμπάδες με ρούμι”.

Μπορώ να σου πω μετά εντιμότητος ότι ‘καριερόσκυλο’ δεν έχω υπάρξει. Την αγαπάω πολύ τη δουλειά, θέλω να είμαι σε αυτή, δεν θέλω να τελειώσει ακόμα, αλλά δεν θα κάνω τη ζωή μου κόλαση για μία δουλειά. Δηλαδή, αν μου δυσκολεύει πολύ τη ζωή δεν θα την κάνω”, δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

Η ίδια δήλωσε μάλιστα πως δεν ανήκει σε εκείνους τους ηθοποιούς που “θέλουν να πεθάνουν στο σανίδι”, ενώ για το πού θα τη βρει η επόμενη ημέρα όταν θα αποφασίσει να βάλει τελεία στο επάγγελμα του ηθοποιού, η Τζόυς Ευείδη απάντησε πως κανείς δεν ξέρει πότε θα βρεθείς στα αζήτητα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα