Βασίλης Μπισμπίκης: Σε ρόλο “πυροσβέστη” στα επεισόδια οπαδών και ΜΑΤ – Αποδοκιμασίες από φίλους του Παναθηναϊκού

Βασίλης Μπισμπίκης: Σε ρόλο “πυροσβέστη” στα επεισόδια οπαδών και ΜΑΤ – Αποδοκιμασίες από φίλους του Παναθηναϊκού

Στη Λεωφόρο βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης για την αγαπημένη του ομάδα, ωστόσο, κάποια στιγμή βρέθηκε... μπλεγμένος στα επεισόδια οπαδών με δυνάμεις των ΜΑΤ. Βίντεο τον δείχνει να μιλάει σε αστυνομικό και να αποφεύγει πέτρα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι γνωστός για τα “πράσινα” αισθήματα και την αγάπη που τρέφει για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο παρακολουθεί συχνά από κοντά και μάλιστα από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών.

Αυτό φαίνεται πως έκανε και το βράδυ της Κυριακής, όπου, όπως δείχνει βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok, επισκέφτηκε το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον αγώνα του “τριφυλλιού” με τον Άρη.

Σε κάποιο σημείο, ωστόσο, εκτός του γηπέδου, ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ μερίδας οπαδών και αστυνομικών δυνάμεων, με τον γνωστό ηθοποιό να αναλαμβάνει ρόλο… ειρηνοοποιού. Στο βίντεο που θα δείτε ακολούθως, εμφανίζεται να μιλά σε έναν άνδρα των ΜΑΤ και στη συνέχεια να κάνει νόημα προς την απέναντι πλευρά προκειμένου να σταματήσει η ρίψη αντικειμένων. Μάλιστα, φαίνεται να αποφεύγει μία πέτρα που εκσφενδονίστηκε στο σημείο.

Πάντως, η κίνησή του δεν έτυχε θερμής υποδοχής από αυτούς που κατέγραφαν τις στιγμές, καθώς στο βίντεο ακούγονται και ορισμένα “γαλλικά” προς το πρόσωπό του για την πρωτοβουλία του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα