Victoria Beckham: Φωτογραφίζει τον David με το εσώρουχό του και “μας καλεί” στο πιο τρελό πάρτι γενεθλίων

Victoria Beckham: Φωτογραφίζει τον David με το εσώρουχό του και “μας καλεί” στο πιο τρελό πάρτι γενεθλίων
Οι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ hoto by Joel C Ryan/Invision/AP

Τα 48α γενέθλιά του γιορτάζει ο David Beckham και η σύζυγός του Victoria μοιράστηκε μια σειρά από τις πιο τρυφερές και συνάμα αποκαλυπτικές φωτογραφίες του πρώην σταρ των γηπέδων.

Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για την οικογένεια Μπέκαμ αφού ο σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) έχει σήμερα, Τρίτη (02/05) τα γενέθλιά του και κλείνει τα 48 του χρόνια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σύζυγός του Victoria, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες του συζύγου της και αιώνιου sex symbol, αναρτώντας στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από προσωπικές τους στιγμές που μέχρι σήμερα παρέμεναν αδημοσίευτες, αλλά και τρυφερές φωτογραφίες και σέλφι με τα τέσσερα παιδιά τους, Μπρούκλιν, Ρομέο, Κρουζ και Χάρπερ Σέβεν.

Χρόνια πολλά Ντέιβιντ σε αγαπάμε πάρα πολύ. Ο πιο καταπληκτικός σύζυγος και απίστευτος μπαμπάς. Είσαι τα πάντα μας“, έγραψε χαρακτηριστικά το πρώην μέλος των Spice Gilrs και σχεδιάστρια μόδας, με την ανάρτηση να συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια θαυμαστών.

Ωστόσο, η Victoria δεν έμεινε εκεί και εκτός από τις χαρούμενες οικογενειακές στιγμές μοιράστηκε μια άκρως αποκαλυπτική και σέξι φωτογραφία του συζύγου της, ως “δώρο” στους απανταχού fans του ποδοσφαιριστή.

Στη φωτογραφία ο ίδιος φαίνεται να ποζάρει φορώντας ένα λευκό εσώρουχο και ένα σκουφάκι, ενώ τη συνόδευσε με το χιουμοριστικό σχόλιο “Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτά”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα