Βίκυ Καγιά: “Με φλέρταρε ο Jude Law, ενώ έβγαινε με την Sienna Miller”

Βίκυ Καγιά: “Με φλέρταρε ο Jude Law, ενώ έβγαινε με την Sienna Miller”
Βίκυ Καγιά glomex - ant1

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την καριέρα στο εξωτερικό και την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ. Όσα είπε για την Σοφία Χατζηπαντελή και το φλερτ του Jude Law.

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης, όπου μίλησε για την καριέρα της στο εξωτερικό και την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ.

Η κριτής και παρουσιάστρια του GNTM αφηγήθηκε τα όσα βίωσε από την ηλικία των 14, ενώ αναφέρθηκε και στην γνώμη που θεωρεί ότι έχει ο κόσμος για εκείνη.

«Έχω αποφασίσει ότι ο μόνος τρόπος για να μην δηλητηριάζω το μυαλό μου είναι να μην συνδέω τον εαυτό μου με κανέναν άλλο και δεύτερον τα περνάω όλα πιο επιδερμικά. Γιατί η πολλή ανάλυση φέρνει παράλυση. Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, είχα την τύχη να έχω μάνατζερ τη Μαίρη Δρακοπούλου, με δυσκόλεψε πολύ, με “μαστίγωνε” για τα λάθη μου λάθη, αλλά την ευχαριστώ για όσα έμαθε», ανέφερε.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει ανάμεικτα συναισθήματα για εμένα. Με χτυπάνε στο γεγονός ότι είμαι αυστηρή», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την καριέρα της, η Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Στην αρχή της καριέρας μου μόνο έκλαιγα, αλλά δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσαν στην Ελλάδα. Όταν πήγα στο Παρίσι συγκατοικούσα με την Όλγα Κουριλένκο, την Αντριάνα Λίμα και την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, που τότε δεν ήταν γνωστές».

«Όταν ξεκίνησα, άκουγα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα “δεν είναι προσωπικό, είναι η δουλειά μου”», τόνισε.

«Δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν»

Απαντώντας στο αν έχει αδικήσει ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή της, η ίδια ανέφερε: «Με το χέρι στην καρδιά δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ό,τι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ό,τι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο. Αν είχα να ζητήσω συγγνώμη θα το έκανα, είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου».

«Δεν τα κάνω αυτά που κάνω για να έρθει κάποιος και να μου πει “μπράβο ρε Βίκυ, σε ευχαριστώ” και να το πω και στην Ελλάδα όλη. Αλλά όχι και το αντίθετο. Αληθινά σου λέω, αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κανέναν, θα το έκανα πρώτη πρώτη. Είμαι τόσο πολύ καθαρή με την συνείδηση μου. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ποτέ. Το αντίθετο έχω κάνει βασικά. Έχω φροντίσει να έχουν δουλειά, έχω φροντίσει να έχουν χρήματα, έχω φροντίσει να μπουν όταν έχουν κοπεί και όταν τους έχουν πει όχι. Έχω βάλει μπροστά τον εαυτό μου και έχω βάλει μπροστά το όνομα μου για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Οπότε δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να πω συγγνώμη», πρόσθεσε.

Το GNTM και η Σοφία Χατζηπαντελή

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε και στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, σχολιάζοντας την παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Στο GNTM είναι πολλά πράγματα μαζί, δεν έχω εγώ την πρώτη και την τελευταία λέξη. Έχω την τύχη ή την ατυχία να υπηρετώ ξένα formats, δεν είναι format που τα φτιάχνω εγώ και επιλέγω τους συνεργάτες, προτείνω βεβαίως, αλλά μετά περνάνε από το κανάλι και την παραγωγή όπου εκεί οι άνθρωποι έχουν και την τελική απόφαση», είπε.

«Υπάρχουν φορές που έχω θυμώσει πάρα πολύ που δεν με άκουσαν γιατί ήξερα ότι θα ήταν ωραίο κάτι. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν δική μου επιλογή, έτσι είναι ο χαρακτήρας της, δεν είναι σκηνοθετημένο όλο αυτό. Εγώ την ήξερα από πέρυσι και όταν την γνώρισα της είπα: “Εσύ πρέπει να κάνεις τηλεόραση κάποια στιγμή”», αποκάλυψε για τη γνωριμία της με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Με έχει φλερτάρει ο Jude Law – Καλός είναι»

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση του Γρηγόρη, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν την έχει φλερτάρει ο Jude Law.

Όπως είπε, «καλός είναι, αλλά δεν μου αρέσουν οι τόσο ξανθοί. Ήμουν σε μια φωτογράφιση στη Νίκαια όταν βρεθήκαμε, τότε έβγαινε με την Sienna Miller.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα