Weeknd: Κατέρριψε δύο ρεκόρ Γκίνες και έγινε ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης στον κόσμο

Weeknd: Κατέρριψε δύο ρεκόρ Γκίνες και έγινε ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης στον κόσμο
The Weeknd Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Ο 33χρονος τραγουδιστής κατέχει αυτή τη στιγμή τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στο Spotify (στην κατηγορία άνδρας) με 111,4 εκατομμύρια.

Ο διάσημος τραγουδιστής The Weeknd έγινε “ο πιο δημοφιλής μουσικός στον πλανήτη”, έπειτα από την κατάρριψη δύο ρεκόρ Γκίνες.

Συγκεκριμένα, συμφωνα με το Guiness World Records, ο 33χρονος τραγουδιστής κατέχει αυτή τη στιγμή τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές στο Spotify (στην κατηγορία άνδρας) με 111,4 εκατομμύρια (στις 20 Μαρτίου 2023), γεγονός που τον καθιστά τον πρώτο καλλιτέχνη που έφτασε τα 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στην πλατφόρμα.

Ο Weeknd έχει αυτή τη στιγμή σχεδόν 30 εκατομμύρια περισσότερους μηνιαίους ακροατές από τη Miley Cyrus (82,4 εκατομμύρια) που έρχεται δεύτερη.

Επίσης, προηγείται από την Shakira (81,6 εκατομμύρια), την Ariana Grande (80,6 εκατομμύρια), την Taylor Swift (80,2 εκατομμύρια) και τη Rihanna (78,5 εκατομμύρια). Ο πιο στενός άνδρας ανταγωνιστής του Weeknd, είναι ο Ed Sheeran ο οποίος έχει 77,5 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κατακτά κάποιο ρεκόρ, αφού το 2016, ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams και ο άνδρας καλλιτέχνης που βρισκόταν στο Top 10 του “Billboard’s Hot 100” επί πολλές εβδομάδες συνεχόμενα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα