Ξεσπά ο Μαυρικίου: “Ήθελα να πάρω φόρα να πέσω στην πισίνα”

Ξεσπά ο Μαυρικίου: “Ήθελα να πάρω φόρα να πέσω στην πισίνα”
Μαυρίκιος Μαυρικίου papadakispress

"Κόλαφος" ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για το περίφημο 4άρι της επιτροπής της ΕΡΤ στην Κύπρο, στον Τελικό της Eurovision 2023.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σχολίασε το 4άρι που έδωσε η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στην Κύπρο στη Eurovision 2023, καθώς και τις δηλώσεις του Victor Vernicos στις κάμερες, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Super Katerina».

«Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα. Να συνέλθω από αυτό που έβλεπα. Καθόμουν εδώ έξω στον κήπο Σάββατο βράδυ έβλεπα τη Eurovision με παρέα. Και όταν ήρθε το 4άρι. Άκουσα εδώ όλη τη γειτονιά να γιουχάρει με το 4άρι. Δεν το έχω ακούσει ξανά αυτό να συμβαίνει», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Πραγματικά, δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης εδώ πέρα. Τους έχει κάνει εντύπωση σε όλους. Πώς αδίκησαν αυτό το παιδί; Μιλάμε για παράφορη αδικία. Δεν ξέρω ποιος, τι, γιατί και για ποιον λόγο;», πρόσθεσε ο Κύπριος καλλιτέχνης.




Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Εμένα με στεναχωρεί που δεν θα γίνει ένσταση, ως Κύπριο καλλιτέχνη. Εγώ αν ήμουν Andrew Lamprou δεν θα το δεχόμουν με τίποτα. Άλλο πράγμα είναι η αξιοπρέπεια κι άλλο η παράφορη αδικία. Πρέπει να το ψάξουμε αυτό».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα