Ζέτα Μακρυπούλια: “Δεν θελω να βλέπω το ‘Ρουκ Ζουκ’ να καταρρέει”

Ζέτα Μακρυπούλια: “Δεν θελω να βλέπω το ‘Ρουκ Ζουκ’ να καταρρέει”
Ζέτα Μακρυπούλια [email protected]

Απάντηση για τον τηλεοπτικό της μέλλον έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να σταματήσει η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και μοιραία και η παρουσίαση του "Ρουκ Ζουκ".

Μένει ή φεύγει από τον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια;

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Μια Νύχτα στην Επίδαυρο” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/04) συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έδωσε για πρώτη φορά απαντήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον, εν μέσω φημών πως ο ΑΝΤ1 της τάζει “γη και ύδωρ”.

Η ίδια μπορεί να μην έδωσε σαφή απάντηση για το τι ακριβώς θα συμβεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο όπως είπε, σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στη μικρή οθόνη.

“Δεν έχω ακόμη να σας δώσω κάποια απάντηση, ξέρω σας έχω ταλαιπωρήσει με αυτό το θέμα, αλλά είχα πρεμιέρα, οπότε αναγκαστικά περιμένει λίγο και αυτό. Θα πάρω κι εγώ τον χρόνο μου τώρα πια, να κάνω τα ραντεβού μου, οπότε σύντομα θα μάθετε”, δήλωσε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να συνεχίσει την παρουσίαση του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού “Ρουκ Ζουκ” είπε: “Το αγαπώ πολύ το Ρουκ Ζουκ. Είναι μια εκπομπή που με έπλασε, την έπλασα, ζυμωθήκαμε μαζί. Δεν νομίζω ότι ποτέ θα μπορέσω να πω ‘όχι δεν θέλω να συνεχιστεί’ απλώς όπως έχω ξαναπεί, θέλω να το προσέξω, δεν θέλω να το βλέπω να καταρρέει, θέλω να είναι πάντα ζωντανό και να έχει αυτό το κέφι”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα