Δεν μπορούσε να αγοράσει φάρμακα και πήρε ναρκωτικά

Δεν μπορούσε να αγοράσει φάρμακα και πήρε ναρκωτικά

Άνδρας με σοβαρό πρόβλημα υγείας, είχε βρει διέξοδο στα ναρκωτικά για να απαλύνει τους πόνους που αισθανόταν, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να αγοράσει φάρμακα. Σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε αθώος

Μια συγκλονιστική ιστορία ξετυλίχθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, το οποίο εκδίκασε την υπόθεση ενός ζευγαριού, το οποίο κατηγορούνταν για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών από κοινό, σε ποσότητα που αποδεδειγμένα ήταν αποκλειστικά για δική του χρήση.

Στο σπίτι του ζευγαριού, σε χωριό της Ρόδου, είχε βρεθεί τον περασμένο Ιανουάριο, ηρωίνη 3,1 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη 3,5 γραμμαρίων, 60 ναρκωτικά χάπια ενώ στο κατάσταση υγειονομικού ενδιαφέροντος, που διατηρούσαν εντοπίστηκε ηρωίνη 2 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ναρκωτικά τα είχαν πάρει από άγνωστο άνδρα, αλβανικής υπηκοότητας, πέντε μέρες νωρίτερα.

Στην ακροαματική διαδικασία διαπιστώθηκε ότι ο ο άνδρας, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών προκειμένου να απαλύνει τους αφόρητους πόνους που ένιωθε. Αυτό για το χρονικό διάστημα, που η ασφάλεια του είχε διακοπεί και ο ίδιος δεν είχε τη δυνατότητα να αγοράσει τα φάρμακα του.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου είχε καταδικάσει το ζευγάρι σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή, ωστόσο σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε αθώο.

Πληροφορίες από proodos.net

SHARE:

24Media Network