Καθαρά τα δύο όπλα

Καθαρά τα δύο όπλα
ΡΕΝΤΗ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΖΙΠ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Αυτό που αναμενόταν και έδειχναν οι πρώτες πληροφορίες, επαληθεύτηκε και επίσημα. Τα όπλα τα οποία βρέθηκαν στο όχημα των ληστών και δολοφόνων των δύο αστυνομικών, είναι απολύτως καθαρά, κατά την αστυνομική ορολογία.

Καθαρά είναι και τα δύο από τα όπλα που βρέθηκαν χθες στο όχημα των ληστών και φονιάδων των αστυνομικών, το οποίο καταδίωκαν οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τη βαλλιστική έρευνα, κανένα από τα δύο όπλα δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες εγκληματικές ενέργειες.

Πρόκειται για ένα πιστόλι και ένα καλάσνικοφ, ενώ θεωρείται βέβαιο πως λείπει τουλάχιστον ένα καλάσνικοφ ακόμα, το οποίο οι δράστες το πήραν μαζί τους.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Πως κάποια στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να προκύψουν από τα όπλα, απλώς δεν υπάρχουν, δυσκολεύοντας τις αστυνομικές έρευνες.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των αδίστακτων δραστών, που πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δύο νεαρούς αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν 23 κάλυκες KALASNIKOF, 17 κάλυκες 9mm και εννέα βολίδες.

Μετά από έρευνα στην ευρύτερη περιοχή βρέθηκε και ένας γεμιστήρας πιστολιού με πέντε φυσίγγια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα