Δύο νέα σποτ: Ο Σαμαράς εξηγεί κατ’ οίκον το ρίσκο του ΣΥΡΙΖΑ

Δύο νέα σποτ: Ο Σαμαράς εξηγεί κατ’ οίκον το ρίσκο του ΣΥΡΙΖΑ

Με απομόνωση της Ελλάδας από την ευρωζώνη και το ρίσκο από την εκλογική νίκη ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τα δύο νέα προεκλογικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας (Vids)

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την προεκλογική της καμπάνια με δύο νέα τηλεοπτικά μηνύματα. Το πρώτο με τον τίτλο “Αυτό το ρίσκο δεν θα το πάρω” και το δεύτερο με τον τίτλο “Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε Ευρώπη”.

Στο μεν πρώτο σποτάκι, η δεξιά παράταξη συνεχίζει την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και δίνει έμφαση στον κίνδυνο απομόνωσης της Ελλάδας από την ευρωζώνη σε περίπτωση εκλογικής νίκης του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, ενώ στο δεύτερο σποτ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται σε σπίτι οικογένειας να δίνει εγγυήσεις για τη σταθερή πορεία της οικονομίας της χώρας μας, σε περίπτωση που οι ψηφοφόροι επιλέξουν και πάλι ΝΔ την 25η Ιανουαρίου.

“Πάρα πολλές υποσχέσεις ακούμε και εμείς που έχουμε κουραστεί να δίνουμε, δεν ξέρουμε πια τι να πιστέψουμε”, εμφανίζεται να λέει η γυναίκα της οικογένειας, με τον Αντώνη Σαμαρά να της απαντά εφησυχαστικά ότι “τις θυσίες που έχεις κάνει εσύ και η οικογένειά σου, τις γνωρίζω καλά και στεναχωριέμαι που έπρεπε να γίνουν στη διάρκεια της δικής μου θητείας. Αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Αν δεν τα κάναμε όλα αυτά, η Ελλάδα θα πληγωνόταν πολύ περισσότερο”.

Και συνεχίζει, απαντώντας σε απορίες της τετραμελούς οικογένειας ότι “τώρα πια φύγαμε από την περιπέτεια με τα ελλείμματα. Και η οικονομία γύρισε. Τώρα πια μπορώ και εγγυώμαι ότι κάθε μέρα θα είναι καλύτερη για όλους σας. Και ό,τι εγγυώμαι είναι για πάντα”.

Να σημειωθεί ότι το πέμπτο κατά σειρά σποτ της ΝΔ δείχνει την οικογένεια να συνομιλεί με τον πρωθυπουργό εντός της κουζίνας ενός απλού σπιτιού (μετά του καφέ και κουλουριών), σε μία προσπάθεια το ρίσκο από την εκλογική νίκη ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κατανοητό σε όλα τα μέλη της οικογένειας, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, αλλά και προκειμένου ο “πρωθυπουργός – κυριολεκτικά – στην πόρτα σας” να παράσχει εγγυήσεις για τη σταθερότητα της οικονομίας  μας και να εφησυχάσει τους εν δυνάμει ψηφοφόρους ότι καμία από τις θυσίες τους, δεν πρόκειται να πάνε χαμένες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα