Εκλογές 2015. Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται αύριο κιόλας μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας

Εκλογές 2015. Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται αύριο κιόλας μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας
ΑΘΗΝΑ-Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗ Ν.ΙΩΝΙΑ-ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015.(Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

"Το αίμα νερό δεν γίνεται. Μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής για τη σταθερότητα, για τη συνεργασία" δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά από τη Νέα Ιωνία, όπου άσκησε το εκλογικό της καθήκον

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, από όπου επισήμανε πως :”Ολοκληρώθηκε ο προεκλογικές αγώνας, ένας αγώνας κατά τον οποίο επιλέξαμε να μην εμπλακούμε σε αγώνες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Τρέξαμε σε όλη την Ελλάδα και μεταφέραμε ένα μήνυμα ενότητας και ελπίδας. Ενότητας πριν από όλα για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, το κοινό μας σπίτι είναι εδώ,  το αίμα νερό δεν γίνεται, καλούμε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν στο παρελθόν να μας τιμήσουν και πάλι”.

Παράλληλα, τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ αποτελεί εγγυητή σταθερότητας “Όμως η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες, εμείς μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής για τη σταθερότητα, για τη συνεργασία, με σχέδιο, με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Η χώρα χρειάζεται αύριο κιόλας μια σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, που θα αφήσει πίσω οριστικά τα μνημόνια και την κρίση, χωρίς όμως να συνθλίψουμε τον ελληνικό λαό”.

“Για αυτό θα πρέπει σήμερα το βράδυ να τελειώσει αυτή η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού. Τώρα τον λόγο έχει ο ελληνικό λαός”, κατέληξε η κα. Γεννηματά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα